Скільки калорій в бананах, яблуках та інших фруктах

Скільки калорій в бананах, яблуках та інших фруктах
Здається, що у фруктах міститься натуральний цукор, який не може додати талії пару зайвих сантиметрів. Але чи так безпечно їсти улюблені фруктові салати, не рахуючи калорії і не обмежуючи себе?

Про це розповідає Ukrhealth.

Виноград
Всупереч загальній думці він містить невелику кількість калорій. У 100 г свіжого ласощі всього близько 70 калорій. Схвалено!

Банан
Погодьтеся, один з найсмачніших фруктів і ситний снек, який часто рятує від голоду протягом дня. У 100 г банана міститься приблизно 100 калорій, один банан важить 150-200 г, отже, з’ївши один банан, ви отримаєте 100-200 калорій в плюс. Не так вже й багато, якщо це був всього лише один банан.

Яблуко
Один плід містить від 40 до 70 калорій в залежності від його кольору. Чим зеленіше, тим ця цифра менше.

Полуниця
У 100 г ягід міститься всього 30 калорій. І це пояснити дуже просто-полуниця складається практично з однієї води. Поїдаємо сміливо! Більше фактів про полуницю.

Ананас
У 100 г свіжого фрукта міститься 50 калорій. Але погодьтеся, дуже складно втриматися і не з’їсти плід цілком, проковтнувши не одну сотню калорій. 10 екзотичних фруктів.

Абрикос
Одна ягода дорівнює 20 калорій. Підрахуйте кількість кісточок, що залишилися після обіду, і дізнайтеся, скільки калорій пішло в плюс. Скільки калорій необхідно в день.

Апельсин
З’ївши один цитрусовий середнього розміру, Ви отримуєте 90 калорій в скарбничку, тому не перестарайтеся з апельсиновим соком, починаючи свій день зі склянки цього солодкого і підбадьорливого напою!

Малина
Невеликий стаканчик ягоди подарує вам величезну кількість вітамінів і всього лише 30 калорій. Так що тут можна ненадовго забути про рамках пристойності і з’їсти величезну кількість малини, яка призначалася для варення.

Ожина
Головний конкурент малини, адже в 100 г ягоди міститься точно така ж кількість калорій. Не відмовляйте собі в задоволенні!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо ти пишеш, якщо навіть кілокалорі від калорій не відрізняєш?
Відповісти
Останні новини
Скільки калорій в бананах, яблуках та інших фруктах
13 квітень, 2020, 04:16