Гроші на каналізацію в мікрорайоні Луцька шукають в Києві

Гроші на каналізацію в мікрорайоні Луцька шукають в Києві
У Луцьку чекають на 17 мільйонів гривень з державного бюджету, щоб розпочати будівництво каналізації в мікрорайоні Вересневе.

Про це жителям району повідомив Луцький міський голова Микола Романюк 17 червня під час прийому громадян, - пише Волинський інформаційний портал.

Жителі Вересневого поцікавились в мера, як скоро в їхніх будинках буде каналізація. Адже наразі, за словами жителів, підвали будинків переповнені водою, а в колодязях питну воду можна черпати ледь не глечиком.

Внаслідок таких підтоплень людям нема навіть де зберігати городину, яку вони вирощують.

Романюк запевнив громадян, що питання вирішується поступово. Так, згідно з проектною документацією та відповідним кошторисом, на встановлення каналізації потрібно 17 мільйонів гривень.

Оскільки міський бюджет таких коштів не має, то вся надія покладається на державний бюджет. Саме тому, як розповів Романюк, він разом із губернатором це питання періодично лобіює в столичному міністерстві.

Своєю чергою, жителі запропонували вирішувати проблему поетапно. Так, спочатку можна прокласти каналізацію на вулиці Довженка, адже саме ця територія є найбільш проблемною. Градоначальник зауважив, що візьме пропозицію до уваги.

Окрім того, жителі Вересневого подякували Романюку за роботи, виконані на їхньому районі останнім часом, зокрема за проведення освітлення та облагородження будинку культури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому мешканці Вересневого не попросять допомогти Боруцького, якому вони віддали свої голоси? Не підтримали Лазорка....маємо тепер. Казав отець Василь вам! Тре слухати було...чекайте тепер Боруцького, Романюка та дякуйте собі.
Відповісти
Останні новини
Гроші на каналізацію в мікрорайоні Луцька шукають в Києві
18 червень, 2013, 11:57