На Волині обікрали сільську раду. ФОТО

На Волині обікрали сільську раду. ФОТО
Компʼютерну техніку та 15 гривень украли з сільської ради у Турійському районі.

Із заявою про злочин до правоохоронців звернувся Соловичівський сільський голова, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Чоловік, прийшовши вранці на роботу, виявив зникнення двох системних блоків, двох моніторів, комп’ютерної мишки та 15 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу. Зловмисника одразу ж затримали. Ним виявився 27-річний чоловік, який приїхав погостювати до батьків у село.

Згодом підозрюваний повідомив, що наважився скоїти крадіжку через безвихідну матеріальне становище. Роботи він не має, а гроші були потрібні, щоби сплатити кредит.

До злочину чоловік ретельно підготувався, працював у рукавичках. Проникнувши у сільраду, вирішив взяти із собою лише монітори, а системні блоки заховав тут же, на горищі, щоби згодом забрати. Із роздобутим майном поїхав у Ковель, щоб продати, де й був затриманий працівниками міліції.

«Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Окрім того, зараз він активно працює на благо громади: прибирає кладовище та територію поблизу сільської ради», ‒ прокоментував ситуацію начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як завжди немає повноти інформації!!! Складається враження, шо в Турійському районі одна сільська рада...
Відповісти
Він напевне не в курсі був, що системник подороже монітора... :)
Відповісти