Лучан запрошують долучитись до онлайн-конкурсу «Писанковий дивосвіт»

Лучан запрошують долучитись до онлайн-конкурсу «Писанковий дивосвіт»
Дітей та молодь Луцька запрошують взяти участь у конкурсі «Писанковий дивосвіт». Роботи приймаються до 16 квітня.

Захід проводиться у форматі онлайн (у зв’язку з упровадженим карантинним режимом через пандемію коронавірусу), - йдеться на сайті Луцькради.

Зазначається, що до участі в конкурсі запрошуються діти віком від 8 до 18 років. Для цього потрібно подати фотознімки не менше 3-х писанок одного автора, виконаних у традиційній манері (восковий розпис, фарбування природними або хімічними барвниками), допускається використання інших технік виконання (травлення, шкрябання та інше), які будуть оцінюватись як інші номінації.

Роботи на конкурс повинні бути сфотографовані в 2-х, 3-х ракурсах, для максимального вираження композиції. Роботи повинні бути авторськими. До них додаються відомості про автора: прізвище, ім’я, рік народження, навчальний заклад, викладач, домашня адреса, контактний телефон.

Фотографії робіт з інформацією висилати на електронну адресу Луцької художньої школи [email protected]. Телефони для довідок: (099)2371342 – Салинська Людмила Аркадіївна, (050)8842301 – Заславська Наталія Володимирівна.

Зазначається, що фотографії робіт для участі в конкурсі приймаються до 16 квітня 2020 року.

Результати будуть оголошені на сайті Луцької міської ради та департаменту культури, а також на сторінках департаменту культури та Луцької художньої школи у соціальній мережі facebook. А переможців конкурсу відзначать спеціальними відзнаками після завершення карантинного режиму.



Департамент культури

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують долучитись до онлайн-конкурсу «Писанковий дивосвіт»
13 квітень, 2020, 17:23