35-метрова труба ледь не завалила школу

35-метрова труба ледь не завалила школу
Рятувальники обласного УМНС упродовж 3 лютого ліквідували три аварії, які виникли через міцні морози – бійці відвернули падіння труби, допомогли впоратися з несправним водо- та електрообладнанням.

Про це інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.

У селі Щедрогір Ратнівського району рятувальники запобігли катастрофи на шкільній котельні села. Обірвалася одна з трьох металевих розтяжок, які утримували 35-метрову трубу котельні. Якби подув сильний вітер, труба могла впасти на приміщення школи і зруйнувати його.

Щоб відновити кріплення, за допомогою автодрабини рятувальники змогли прикріпити відремонтований трос на висоті 25-ти метрів.

Також підрозділи УМНС області разом з аварійними бригадами «Луцькводоканалу» та обленерго брали безпосередню участь у ліквідації аварій в системах водопостачання приватного житлового сектора на луцьких вулицях Ковельській та Залізняка.

Заодно, невтомні рятувальники на вулиці Лесі Українки, 30 надали допомогу працівникам «Луцькенерго» - разом відремонтували котельню.

«Там замкнула електромережа і вийшли з ладу два насоси, що спричинило припинення подачі опалення в двох житлових триповерхових будинках», - розповіли рятувальники обласного УМНС.

А в селищі Локачі рятувальники поповнили водою від пожежних автомобілів тепломережі гуртожитку СПТУ-21.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
35-метрова труба ледь не завалила школу
04 лютий, 2012, 12:27