Втоплене чуже авто та рибалка під час карантину: як українці у Польщі «влетіли» на штраф

Втоплене чуже авто та рибалка під час карантину: як українці у Польщі «влетіли»  на штраф
У Польщі шестеро громадян України не просто порушили карантинні обмеження, а й вчинили низку інших проступків, за які були покарані штрафами.

Інцидент стався на озері біля міста Живець у Сілезькому воєводстві, пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на Facebook-сторінку місцевої рибохорони.

Українці, попри карантинні обмеження, у вихідний день вибралися на рибалку до озера. При цьому вони втопили в ньому автомобіль, яким туди приїхали, і який взяли у свого шефа без його відома. До того ж з авто почало витікати в озеро мастило.

Коли втрутилися представники рибоохорони та рятувальники, порушники спочатку вдавали, що нічого не розуміють, а згодом почали вести себе агресивно, брехали, що не знають, чий це автомобіль, не збиралися давати жодних пояснень. На місце події довелося викликати поліцію.

В громадян України знайшли при собі декілька сокир та ніж. У авто, яке рятувальники витягли з озера, знаходилася порожня пляшка від горілки, а біля берега - порожні бляшанки з-під пива. З'ясування обставин загалом тривали майже 4-х години. За цей час до озера приїхав також власник автомобіля.

Громадян України покарали штрафами, які ті оплатили готівкою. Сума не повідомляється. Одного з чоловіків тимчасово затримала поліція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Втоплене чуже авто та рибалка під час карантину: як українці у Польщі «влетіли» на штраф
14 квітень, 2020, 11:16