Погуляйко зустрівся із священниками УПЦ (МП), які передали допомогу від нардепа Новинського

Погуляйко зустрівся із священниками УПЦ (МП), які передали допомогу від нардепа Новинського
Днями Волинська область отримала гуманітарну допомогу – тести для виявлення COVID-19, яку надіслав Фонд Вадима Новинського та УПЦ (МП).

3000 високоточних тестів-реакцій з Південної Кореї для виявлення COVID-19 передадуть Волинському обласному лабораторному центру, - про це інформує управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської ОДА.

Нагадаємо, сьогодні у позафракційного народного депутата Вадима Новинського діагностували коронавірус COVID-19.

Тож сьогодні, 15 квітня, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко зустрівся із представниками єпархії УПЦ в області, аби подякувати за надану своєчасну допомогу.

«Фонд один з перших став надавати допомогу МОЗУ, областям, Штабу по боротьбі з епідемією коронавірусу при Офісі Президента. Доставка сьогоднішньої партії тестів організована по лінії МЗС, за активної участі Посла України в Південній Кореї. Ви знаєте, що зараз медичне обладнання, засоби індивідуального захисту для медиків і звичайних громадян, тест-системи - є особливо дефіцитним товаром у всьому світі, тому тільки злагоджена робота бізнесу і влади дозволить вчасно забезпечити наші лікарні всім необхідним. Дані тести дозволять швидко визначати наявність вірусу в організмі людини і більш ефективно організовувати карантинні заходи, що особливо важливо в умовах пандемії, що розгортається», - сказав очільник області, дякуючи священнослужителям.

Духовенство, своєю чергою, висловили сподівання, що невдовзі епідемія скінчиться, а керівництво області продовжить працювати над розвитком Волині.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо голові ОДА стільки заступників? Там одна Щербак все розрулює і з усім справляється, зекономили б фонд зарплати у такий не легкий час!
Відповісти
Так у того Новинського коронавірус виявили... М-да...
Відповісти
Останні новини
Погуляйко зустрівся із священниками УПЦ (МП), які передали допомогу від нардепа Новинського
15 квітень, 2020, 18:38