У ВООЗ занепокоєні ситуацією з коронавірусом в Україні

У ВООЗ занепокоєні ситуацією з коронавірусом в Україні
Ситуація з поширенням коронавірусу в ряді країн Європи, в тому числі в Україні, викликає занепокоєння.

Про це повідомляє "Газета ua".

Оптимістичні сигнали, надходять з Іспанії, Німеччини, Франції, Італії та інших країн Європи. Але вони затьмарюються повідомленнями з Великобританії, України, Росії, Туреччини та Білорусі. Майбутні тижні "критично важливі для Європи", заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганс Клюге, передає Reuters.

Клюге подякував всім людям, що дотримують обмеження під час святкування католицького Великодня минулого тижня, і закликав продовжувати їх дотримуватися на прийдешніх вихідних, коли буде відзначатися Великдень у православних християн.

"У той час як в деяких країнах число нових виявлених випадків зараження COVID-19 знижується, деяким країнам ще тільки належить відчути повну дію коронавірусу", - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВООЗ дискредитована "контора",яка не виконувала своїх функцій,а тільки добре їла,спала і відпочивала,а тепер гвалт.Трампушка вказав вам дорогу...
Відповісти
Йди вклонись тому недолугому Трампу. Сам нічого не взмозі зробити, а тільки з руки "їсти" і потім словами "даючого" розкидатись! Тільки на таке здатні зараз "Остапи" :)
Відповісти
О,карантин іде на користь,нотки злоби вже "пруть"з усіх щілин.На кого?В дзеркало подивіться і там побачите своє нутро,гниле і продажне...
Відповісти
У нас має бути гірше Італії чи США? Щоб весь світ заплакав і гроші давав (а не маски, тести і т.п.як хитрі китайці, бо їхню гуманітарку поки реалізуєш...)?
І не мішало б одну страшну заморську пані до суду покликати.
Відповісти