У Луцьку покажуть і розкажуть історію судів на Волині

У Луцьку покажуть і розкажуть історію судів на Волині
Автори проекту «Екскурсоводи у відпустці» запрошують лучан та гостей міста на екскурсію в Музей становлення судової справи на Волині.

Захід відбудеться в п’ятницю, 21 червня, - повідомили у Центрі туристичної інформації та послуг.

Екскурсію проведе керівник музею Оксана Підгайна. Взяти участь у ній може кожен охочий.

Збір учасників екскурсії – о 15:45 перед головним входом до Апеляційного суду Волинської області (вулиця Червоного Хреста, 10).

Музей розпочав свою роботу у грудні 2011 року, однак досі маловідомий серед лучан. Експозиція складається з 12 розділів, які розповідають про історичні періоди становлення судової влади від періоду Київської Русі ХІ століття та «Руської правди» до сучасності.

Учасники екскурсії прослідкують вплив зміни суспільного та політичного устрою на функціонування судових органів різних часів. Серед музейних експонатів – копії та оригінали документів про роботу суду, про керівників та працівників судів у відповідні історичні періоди.

У зв’язку з особливостями роботи Апеляційного суду у Волинській області учасникам екскурсії необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Детальніша інформація у Центрі туристичної інформації та послуг, що в Луцьку на вулиці Сенаторки Левчанівської,2 або за телефоном 72-34-19.

В межах проекту «Екскурсоводи у відпустці» щотижня відбуваються тематичні екскурсії Луцьком у виконанні відомих жителів міста. Пропозиції та запитання можна надсилати на електронну адресу [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку покажуть і розкажуть історію судів на Волині
19 червень, 2013, 07:41