У Луцьку судять дебоширів з «Колізею»

У Луцьку судять дебоширів з «Колізею»
Чотири юнаки, які пограбували двох хлопців біля нічного клубу "Колізей", потрапили на лаву підсудних.

18 червня у Луцькому міськрайонному суді відбулося перше засідання судового розгляду справи, - пише Під прицілом.

Зокрема, четверо молодиків, відпочиваючи у нічному клубі "Колізей", підсіли за столик до двох незнайомців - Валерія Пархумея та Дмитра Рипецького. Разом вони деякий час розпивали спиртне.

Близько опівночі між чоловіками виник конфлікт, який переріс у шарпанину. Служба охорони, побачивши неладне, видворила молодиків на вулицю, аби ті не заважали іншим клієнтам. Саме там і сталась основна сутичка, внаслідок якої у Валерія Пархумея та Дмитра Рипецького викрали мобільні телефони та гроші. Згодом потерпілі звернулись до правоохоронних органів, тож міліціянти порушили кримінальну справу по факту нанесення легких тілесних ушкоджень та грабежу.

Таким чином, справа нарешті дійшла до суду. Зокрема, сьогодні відбулось слухання у справі під головуванням Михайла Квятковського. Тож на лаві підсудних опинились Богдан Глушко, Роман Мойсеєць, Іван Семенюк та неповнолітній Володимир Харитонюк. Саме у Івана Семенюка слідчі пізніше після злочину виявили викрадені телефони. До слова, молодика вже притягували до відповідальності, у 2012 році його звільнили від виконання покарання умовно-достроково.

Щодо судового слухання, то як виявилось ні ті, ні інші достеменно не пам’ятають усіх подробиць інциденту. Зокрема, один з постраждалих, у якого буцімто поцупили гроші, достеменно не пам’ятає скільки коштів у нього було в кишенях. Окрім цього, обвинувачені на питання чому вони били п’яних хлопців, які ледве стояли на ногах - відповіді дати не змогли. Але в один голос стверджували, що це потерпілі спричинили конфлікт своєю нецензурною лайкою і розпочали бійку.

Суддю такі свідчення дуже здивували, адже обвинуваченні сильніші фізично і вищі на зріст за потерпілих на 15-20 сантиметрів та й ніяких ушкоджень у них виявлено не було.

Разом з тим, потерпілий Дмитро Рипецький стверджує, що випив більше літра горілки і саме через це не може відновити усіх подій цього дня.

Тож, судді так і не вдалось розібратись у тому, чому потерпілим були завданні легкі тілесні ушкодження, хто з обвинувачених і як саме їх завдавав. Таким чином, Михайло Квятковський оголосив перерву до 10 липня аби залучити до судового засідання свідків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку судять дебоширів з «Колізею»
19 червень, 2013, 08:08