Кожна сільрада отримає по три комп’ютери

Кожна сільрада отримає по три комп’ютери
Масову комп’ютеризацію місцевих органів самоврядування розпочала обласна влада – чиновники обіцяють за кілька місяців забезпечити кожну сільраду найбільших районів Волині щонайменше двома комп’ютерами.

Про це повідомляє служба інформації ВОДТРК.

Як зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, нині масово встановлюються комп’ютери в сільських і селищних радах Луцького, Ківерцівського, Ковельського та Горохівського районів. На черзі – Рожищенський, Турійський та Іваничівський райони, а далі копютери з’являться на Волинському Поліссі.

«Сільради поблизу міст, де облік документів значно більший, будемо забезпечувати трьома, а подекуди й чотирма комп’ютерами. Десь отримають по два-три комп’ютери. Однак жодна сільрада, жодна громада не залишиться без сучасної техніки. І давайте, вчіться працювати з інтернетом, з комп’ютерними програмами, електронною поштою. Досить мордуватися з паперами, перекладати, плутатися в тих папірцях», - каже губернатор.

Остаточно завершити комп’ютеризацію сіл планують до кінця року. Однак уже нині районні адміністрації залучають фахівців до навчання сільських голів і секретарів рад навикам роботи з комп’ютерами. Скажімо, цього тижня перші комп’ютерні курси для голів сільрад організували місцеві центри зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кожна сільрада отримає по три комп’ютери
04 лютий, 2012, 17:32