У Луцьку буде відбір на Woodstock

У Луцьку буде відбір на Woodstock
Чотири волинські гурти змагатимуться за право виступу на фестивалі «WOODSTOCK Україна 2013».

Конкурс відбудеться в п’ятницю, 21 червня в пивному клубі «Оболонь». Початок о 21:00, - повідомили у прес-службі благодійного руху «Серце до серця»

Участь в концерті-змагання візьмуть гурти Ріплей (Луцьк), Ювелір(Луцьк), Тринакрія (Володимир-Волинський), Етнаtеrrа (Володимир-Волинський).

Раніше ці гурти стали переможцями онлайн-голосування.

21 червня кожен з гуртів презентує три композиції та шляхом голосування журі і глядачі визначать переможця.

Довідка

Woodstock – один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей.

У 1995 році для волонтерів польської акції «Великий Оркестр Святкової допомоги» (фундація WOSP) було організовано перший польський фестиваль під назвою «Зупинка Woodstock».

Діяльність фонду «WOSP» під керівництвом ЄжиОвсяка присвячена збору коштів для допомоги дітям-інвалідам і сиротам, а ткож спрямована на розвиток волонтерського руху. Фестиваль є великою подякою волонтерам за їхню працю впродовж року. Щороку у події беруть участь близько 30 музичних гуртів, почесними гостями фестивалю були GuanoApes, PapaRoch, TheProdigy, TheStranglers, Korpiklaani, Clawfinger та багато інших. В 2011 році польський «Woodstock» відвідало близько 700 000 людей.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» переносить європейські волонтерські цінності в Україну. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом над збором коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень, фонд започаткував традицію українського благодійного «Woodstock’y».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прочитал заголовок, ущипнул себя, подумал что это сон.
Відповісти