У Володимирі-Волинському причащали парафіян з однієї ложки

У Володимирі-Волинському причащали парафіян з однієї ложки
На Великдень вночі 19-го квітня у Свято-Успенському соборі у Володимирі-Волинському причащали прихожан з однієї ложки. Причастя здійснював митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир (Мельник). Нагадаємо, що в країні діють карантинні заходи задля попередження поширення коронавірусу.

Про це пише БУГ.

Читачі поділилися відео зі сторінки у фейсбук "Сайт Володимир-Волинсьбкої єпархії", де у прямому ефірі відбувалася трансляція служби у соборі. На одному із відео зафіксовано момент причастя: прихожан причащали з однієї ложки.



Під постом з відео у коментарях люди обговорюють побачене: дехто нарікає на абсурдність ситуації у зв’язку з карантином, а дехто зазначає, що це "наше спасіння".



Зазначимо, що у самому храмі прихожан не було – вони були надворі. Проте у самій церкві людей, які здійснюють богослужніння, бло точно більше десятка.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, що так багато людей продовжує жити в середньовіччі! Московські попи заохочують таке середньовіччя. Тим більше темних, забитих людей, які не задумуються про суть християнської віри, тим вигідніше для путінсько-гундяєвських попів, які у більшості своїй теж перебувають у середньовіччі.
Відповісти
Московська церква , за завданням з Москви займається тероризмом по всій Україні заражаючи людей ,СБУ і поліція повинні притягнути до відповідальності цих попів з Володимир Волинська і не тільки .
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському причащали парафіян з однієї ложки
20 квітень, 2020, 01:04