На Волині з колонії втік вʼязень

На Волині з колонії втік вʼязень
Засуджений за грабіж чоловік втік з дільниці соціальної реабілітації.

Зникнення вʼязня виявили при проведенні вечірньої перевірки 18 червня, ‒ повідомляють у прес-службі ДПтСУ у Волинській області.

Втікач ‒ Андрій Мельничук народився 6 липня 1985 року, раніше судимий. Засуджений 4 листопада 2011 року Луцьким міськрайонним судом Волинської області за ст. 186 ч.2 Кримінального кодексу України (скоєння грабежу) на 4 роки позбавлення волі.

28 березня його перевели до дільниці соціальної реабілітації з огляду на те, що він стає на шлях виправлення.

У відомстві зазначають, що за період відбування покарання чоловік характеризувався позитивно, порушень режиму утримання не допускав, в дисциплінарному порядку не карався, тричі заохочувався адміністрацією. Конфліктів із іншими засудженими не мав.

Довідка

Дільниця соціальної реабілітації – структурна дільниця виправної колонії для осіб, які стали на шлях виправлення. Дільниця знаходиться поза межами охоронюваної зони виправної колонії. З дозволу адміністрації установи засуджені можуть пересуватися без нагляду поза територією дільниці, але в межах населеного пункту, працювати на контрагентських об’єктах. Засуджені цієї дільниці також можуть мати при собі та користуватись грішми без обмежень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідіот маргінальний.
Відповісти