У прокуратурі оскаржили вирок торгівцям людьми

У прокуратурі оскаржили вирок торгівцям людьми
Прокуратура Волинської області оскаржила вирок Луцького міськрайонного суду щодо двох волинян, які постачали українок до польських борделів.

Злочинцям «дали» 5 років умовно, ‒ пише IA ZIK.

Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд визнав винними у торгівлі людьми двох волинян, які постачали українок до польських борделів. Однак суд призначив їм покарання по п’ять років позбавлення волі умовно.

Як підтвердили у прес-службі прокуратури області, на цей вирок подано апеляційну скаргу.

«У зв’язку із невідповідністю висновку суду фактичним обставинам справи і неправильним застосуванням кримінального закону. Зокрема, мова йде про призначення засудженим покарання, яке не відповідає їх особам та тяжкості вчинених злочинів», – повідомили у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на пмж їх на зону
Відповісти
Може і тих суддів що вирок винесли прода ти б у сексуальне рабство. На років так 5 без права дострокового звільнення. Коли ми вже дозріємо що суддів траба обирати саме нам бо є нормальні а є тупе бидло яке по 5 років умовно дає работоргівлю.
Відповісти
Немає слів. Продали людину, її там деруть у всі місця, а за це тільки 5 років умовно. Та краще 2 роки хай відсидять! Судді ви там вже зажерлись зовсім. Капець вам буде. люди з вилами прийдуть)
Відповісти