У Луцьку муніципали зловили горе-продавців, які посеред вулиці торгували молоком

У Луцьку муніципали зловили горе-продавців, які посеред вулиці торгували молоком
У Луцьку на проспекті Молоді та вулиці Конякіна муніципали виявили людей, які торгували молочними продуктами прямо з автомобілів посеред вулиці.

Про це інформує департамент муніципальної варти у facebook.

Крім того, під час рейду щодо виявлення стихійної торгівлі, інспектори обстежили такі вулиці як: Дубнівська, Львівська, Відродження та район ДПЗ.

На порушників склали адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою покарання у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 гривень. Крім того, про порушення правил карантину інспектор департаменту повідомив поліцію для вжиття відповідних заходів та притягнення порушника до адміністративної відповідальності згідно ст. 44-3 КУпАП. Нагадаємо, що штраф за таке порушення становить від 17 000 до 32 000 гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Преступление налицо. Да за такое расстрелять нужно. Муниципалов представить к высшим наградам с занесением.....в грудную клетку
Відповісти
Антисанітарія, пляшки з смітника...тільки дурень може купляти цю рідину.
Відповісти
Муніципали тоє дибіли кончані які немають чим занятись, як наркоту продають то вони не бачать,а людина приїхала з села вякому нема ні роботи нічого як вона має вижити, аті казли єбучі штраф пишуть єбало бити зрау тим муніципалам йобаним.
Відповісти