Відомо, хто тимчасово очолить Держгеокадастр Волині

Відомо, хто тимчасово очолить Держгеокадастр Волині
Виконувачем обов'язків начальника став головний спеціаліст Луцького районного відділу цього ж управління Роман Маркевич.

Відповідний наказ, копія якого потрапила в розпорядження t1.ua, 22 квітня підписав голова Держгеокадастру України Денис Башлик.

Так, у документі вказано, що виконання обов'язків начальника управління зняли 23 квітня з Сергія Волчка через те, що вакантні посади начальника управління та двох заступників.

Виконання обов'язків, згідно з наказом, від 24 квітня поклали на головного спеціалісту відділу у Луцькому районі цього ж управління Романа Маркевича.

Відомо, що посада головного спеціаліста є однією з найнижчих за рангом посад в складі Головного управління, в якому, до слова, працює більше 50 осіб, які займають вищі посади в цій структурі. Наприклад, перший заступник начальника управління, начальник відділів та управлінь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можливо, туди керівником слід поставити євнуха, а то всі скурвлюються..
Відповісти
Радує, що першими почали лити бруд безпринципні, ласі до грошей писаки (t1). Це хороший знак того, що лемківська шайка і їхні волинські підгузники не знають в яку сторону бігти... значить панікують нікчеми
Відповісти