На Волині показали, який туризм хочуть. ФОТО

На Волині показали, який туризм хочуть. ФОТО
На Волині показали туристичний маршрут «Магія Волинської казки», прокладений у Рожищенському районі.

Як сподіваються організатори, маршрут почне діяти і приваблювати туристів. Туристичний тур організували в межах проекту «Через спільні інтереси та спільні дії до об’єднання громад» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Маршрут об’єднує села Переспа, Любче, Рудка Козинська та Козин. Він має різні складові: релігійний, етнографічний та культурно-дозвільний підмаршрути. В межах кожного з них організатори пропонують відвідати кілька об’єктів – музеї, церкви, пам’ятники і навіть покататися підводою з Переспи до Любчого.

У кожному селі випробувачів пробного туру зустрічали місцеві мешканці з хлібом-сіллю, співами та театральними вуличними постановками. Пригощали місцевими стравами.

Організатори з часом планують створити центри в кожному селі, які будуть надавати консультації з розвитку туризму в селі.

Обіцяють навіть створити сайт про маршрут, а також ‒ невеличкі розважальні майданчики, де місцеві діти ставитимуть вистави за мотивами українських казок. І промаркують агросадиби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Резинова пальма, лелека з дерева, лебідь з покришки і пліт, "гармонійно" поєднані на одному дворі (див. фото 13), оце наша автентика. Соромно. Ще виховувати і виховувати хороший смак... Але ж хтось, точно, скаже: "А шо? Красіво ж... Люди старались"
Відповісти
це повна срака
Відповісти
Ще вільні місця на екскурсію лишилися? Чи вже все розхапали туристи? Неймовірні атракції та українська автентика у стилі бабок з "лісапедного батальйону" та вєркі сердючки.
Слід прямо сказати: Шановні туристи, дивіться та оминайте таку ганьбу десятою дорогою.
Відповісти
І красотки з 3 фото, які не проти накатити сотку в таку жару, зроблять вам масаж і СПА процедури, завітайте не вагайтесь
Відповісти
Кучмучка бабла зрубала. А люди задарма напрягались. Оденоразова акцыя. Фыг хто поъде цим маршрутом. Висмоктаний з пальця.
Відповісти
Це просто жах. Такий "туризм" цікавий хіба самим бабам з тих сіл. Чиновники думають, що якщо наробити лебедиків зі сміття, то німці ломануться? Треба починати з єдиної стратегії туризму на Волині, якої ще нема.
Відповісти
і ще "білим" людям, можливо, що приїхали подивитись як живе третьосортна нація...
Відповісти
А хто-небудь пояснить цим "фольклористам", що віночки в Україні спокон віків носили незаміжні (і бажано незаймані) дівчата а не бабенції у 50-60 років?
Відповісти
Для чудака з-під пальми...
Одним із національних символів України - є вінок.
Вінок здавна є складовим елементом українського націанального костюма - є побажання "ясного мирного неба" над головою того, хто його носить. Це своєрідний оберіг від усього лихого і недоброго.
Наші предки усвідомлювали, що саме "головою" вони розуміють навколишній світ і впливають на нього.
Так, само і для дівчат вінок має своє значення.
А ці "бабенції" гостинно зустрічали туристів...
Відповісти
a meni spodobalas pojizdka)
Відповісти
Останні новини
На Волині показали, який туризм хочуть. ФОТО
19 червень, 2013, 18:37