У Луцьку – «транспортна блокада». ВІДЕО

У Луцьку – «транспортна блокада». ВІДЕО
Мешканці будинків, які розташовані у віддаленому мікрорайоні Луцька, нарікають на кількість автобусів, які обслуговують маршрут №29: замість п'яти - один.

Лучани, які проживають в районі кінцевої зупинки на вулиці Володимирській, жартома заявляють, що вони опинилися у «Бермудському трикутнику», - пише Під прицілом.

Пасажири годинами простоюють на зупинці, щоб дістатися у місто. Зокрема, маршрут №29 зручний для охочих дістатися в центр, на вулиці Рівненську чи Конякіна.

Вони нарікають, що віднедавна, аби доїхати до потрібної зупинки, куди вони раніше діставалися без проблем, мусять один раз, а то й двічі пересідати.

«Позавчора не було чим їхати. Он 29-у чоловік каже, годину чекав. 29-й маршрут ходить дуже рідко», - бідкаються люди.

«Я добираюся ним з роботи, коли повертаюся. Чекати треба дуже довго. Можна 40 хвилин чекати, можна 30 хвилин. Дуже рідко він є вчасно. Туди добираюсь 25-кою та сама проблема. Практично всі не ходять. Ще більша проблема почалася з початком літа. Взагалі добратися не можна. От зараз вже стою скільки, людей питаю, 29-ї не було», - розповіла лучанка.

Пасажири уже допиталися у водія про причину проблеми. Як з’ясувалося, на рейсі працює усього один автобус.

«Я кожен день запізнююсь на роботу. Ну, наприклад, я водія запитала, він сказав, що він один в рейсі. Ви розумієте, що таке 29-й один в рейсі? Це не район… Тут теж люди живуть, і добиратися.. Ну, наприклад, я на 9-ту годину не встигаю. Ви ж бачте: в 25-ку не можна увійти. 29-й – це 45 хвилин», - повідала одна з жінок, які стояли на зупинці.



Начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Анатолій Миронюк, пояснив що ситуація, яка склалася – це господарські відносини перевізника та підприємця. Тому мерія нині не може втрутитися в ситуацію, але підприємця вже попередили про те, що на маршруті має їздити більше автобусів.

Довідка

Маршрут №29 сполучає вулиці Володимирська – Карбишева. Автобус курсує практично через усе місто: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева; у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що значить господарські відносини підприємця та перевізника і мерія не може втрутитись...??? Виникає питання для чого тоді такий перевізник, який не виконує умови договору по наданню транспортних послуг...??? А якщо мерія не можу втрутитись, то для чого тоді така мерія...???

Відповісти
Останні новини
У Луцьку – «транспортна блокада». ВІДЕО
19 червень, 2013, 17:01