Підземки у центрі Луцька цьогоріч не буде

Підземки у центрі Луцька цьогоріч не буде
Проект підземного торгівельного комплексу із переходами на Театральному майдані в Луцьку повністю переробляється.

Про це розповів депутат міськради, генеральний директор ТОВ «Торгівельний центр «Магніт» Сергій Волик, ‒ пише IA ZIK.

Власне, на розгляд земельної комісії Луцької міськради винесли проект рішення про поновлення договору оренди землі ТОВ «ТЦ «Магніт» для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану. Документ депутатам представив начальник міського управління земельних ресурсів Сергій Шабала. Земельна комісія міськради підтримала цей проект рішення.

Гендиректор ТОВ «ТЦ «Магніт» Сергій Волик пояснив: «На даний момент повністю переробляється проект. Він був у нас розроблений на земельну ділянку площею 2 гектари. Зараз у нас в оренді знаходиться ділянка площею 60 сотих. Під неї переробляється проект. В стадії розробки він знаходиться. Як тільки будуть завершені проектні роботи, пройдем державну експертизу, отримаєм дозвіл на початок будівництва – тоді точно визначимся із датою початку будівництва. Але що не розпочнеться воно в цьому році – це однозначно, тому що маємо завершити всі проектні і дозвільні процедури».

Нагадаємо, земельну ділянку для створення підземного торгівельного комплексу міськрада віддала в оренду ще 18 червня 2008 року. Однак, будівництво з того часу так і не розпочалося. У 2008 році вартість робіт оцінювали приблизно у 30 мільйонів доларів.

Водночас 6 червня торік стало відомо, що ТзОВ мало переробляти проект підземних переходів, відмовившись від частини землі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хтось інакше думав?
Відповісти
а що ви хотіли це ж Луцьку а не якісь там Київ або Харків в Києві даже хочуть поповнити метро а в нас даже підземку якусь зробити не можуть...тут всі линіві задниці
Відповісти
там не тікі метро поповнити а ще багато чого правду кажете
Відповісти
і не тільки цього... його ще й наступного року не буде!
Відповісти
Ха-ха! Так само аеропорт збирались будувати. Вже 7 років "будують".
Відповісти
Останні новини
Підземки у центрі Луцька цьогоріч не буде
19 червень, 2013, 17:48