Палиця пропонує зробити ринок зі стадіону у Луцьку

Палиця пропонує зробити ринок зі стадіону у Луцьку
Нардеп Ігор Палиця пропонує підприємцям зі збереженням всіх санітарних норм, відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону обласного центру Волині.

Про це він пише на сторінці у фейсбуці.

Зокрема, Палиця зазначає, що у зв’язку з карантином і відсутністю допомоги та реакції зі сторони державної влади, ситуація на місцях стає катастрофічною.

"За півтора місяця з початку обмежень все, що було зроблене для боротьби заради здоров’я українців і збереження надії на майбутнє, було зроблено за рахунок місцевих бюджетів! Фінанси на місцях закінчуються, терпіння в бізнесу закінчується, надія на Київ закінчується, залишається тільки віра в самих себе!

Тому, враховуючи безвихідне становище фермерів та підприємців, хто не має можливості продати вироблену та вирощену ними власноруч сільгосппродукцію ; враховуючи бажання людей мати цінову та якісну альтернативу продовольчим супермаркетам в місті Луцьку прорахована можливість, зі збереженням всіх санітарних норм, відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону", - йдеться у дописі.



Як пише депутат, територія стадіону повністю огороджена, що дає можливість контролю входу та виходу, з дотриманням максимально дозволеної кількості покупців в середині чаши. З розрахунку 20 метрів квадратних на одного покупця, та відстані між торговими палатками по три метри по вертикалі та горизонталі, на стадіоні може знаходитися одночасно 350 торгових палаток, 500 покупців, та 250 місць для парковки авто за межами.

"Власники стадіону надають його безкоштовно; Фонд Ігоря Палиці « Тільки Разом» готовий закупити 350 палаток і торгове обладнання та надати його безкоштовно для користування; порядок і контроль за санітарними нормами буде здійснювати поліція і муніципальна варта!

Пане Президент, пане Прем’єр-міністр , ми готові забезпечити безкоштовну можливість для фермерів Волині реалізовувати свою продукцію і вижити, а для волинян отримати якісну і дешеву альтернативу!!!
Ми робимо замість Вас вашу роботу! Не допомагайте, ми вже не сподіваємося, просто дозвольте нам самим вижити та зберегти Україну і Українців!", - звертається у дописі Ігор Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продати вироблену продукцію? А в людей є за що купляти те вироблене?! Одні меркантильні, бізнесові інтереси, а не забезпечення людей роботою! Такі ж умови з дотриманням всіх засобів забезпечення безпеки можна і на існуючих ринках запровадити якщо з розумом до цього поставитись! А ле чомусь про це Палиця не подумав, а свої об'єкти пропонує.
Відповісти
Пенсіонер з лпз пішки прийде?маразм
Відповісти
А чиї об'єкти має пропонувати??? Існуючих базарів? То може той ,,існуючий базар,,хай запропонує альтернативу тому,що робить Палиця??Чи простіше ,,гавкнути,,з під стола,як Моська на Слона і далі ,піджавши хвіст чекати що буде далі??? Та мовчіть вже,,думка,ви наша! Скажіть спасибі,що є на Волині такий хлопець,як Палиця!!!Голова на місці!І рятує,як може і виробників,і таких от,,думок,,,
Відповісти
Аби що аби не відкривати центральний.... та варшавку... ПАЛИЦЯ З СОБОЮ ВСЕ НЕ ЗАБЕРЕШ....
Відповісти
А які об'єкти має пропонувати? Може існуючі ринки? То пропонуйте альтернативу,а не спостерігаєте з дивана... Скажіть спасибі,що є на Волині такий хлопець,як Палиця! Рятує як може і виробників,і таких от ,,,думок,,,А людей роботою має держава забезпечити,а не Палиця..
Відповісти
А це що взамін старому ринку
Відповісти
А за автобуси що возитимуть покупців палиця нічого не говорив... чи продавці витрішки продаватимуть.... а взагалі ідея БРЄДОВА є облаштовані місця їх потрібно відкрити як є відкритий епіцентр зобов'язавши носити маски та рукавиці!!!!
Відповісти
Безглузда ідея, піар, не більше, там покриття з газону і доріжок коштує не малих грошей, потребує постійного догляду і щоб за тиждень витоптали? Яка потреба? Є існуючі ринки, їх і треба відкривати. А як в палатках зберігати продукти? Це ж шматок тканини, захист рівний нулю, гризуни збіжаться з усього міста на таку легку здобич. А ми живем в цьому абсурді...
Відповісти
Чувак ти головою десь добре вдарився? Ти хочеш один з кращих футбольних газонів в Україні знищити? Чи доля Фк Волинь і де вони в майбутньому будуть грати для тебе вже не важлива? Простіше зі стадіону зробити смітник- плескаю стоячи!
Відповісти
Чувак якби власник стадіону. Дивно шо ви за нього більше переживаєте ніж він сам.
Відповісти
"Еліта"!Феодалізм вже тут,він поряд.Ну що,холопи,довибирались.Вас вже ділять на місцеві "князівства",ой ні-поділили...
Відповісти
"Вірусолог-епідеміолог,економіст,логіст..."знову з нами,ура.Він знову наш "спаситель".Дякуємо,дякуємо...
Відповісти
Ви так і так кріпак....хоча би тому,що не думаєте глобально.Ікланяєтеся феодалам з МВФ...А вдома хоч і вклонився,то хоч не так болить,бо як не як,а свій! І причому нормальний хлопака волиняка!
Відповісти
Дешевої альтернативи не буде, бо перебільшена роль місцевих фермерів, що продають свою продукцію по космічним цінам! Тому і вимушені маркети купувати с/г продукцію за кордоном великими партіями, бо там дешевше виходить і навіть якщо вони всі свої "вершки" зберуть, то часто продукція у маркеті дешевша ніж на ринку, типу у "місцевого"! Так що нехай свої апетити ті ж "фермери" поубавлять!
Відповісти
Палиця молодець! Спочатку він закрив всі ринки а тепер вирішив всіх врятувати і відкрити. А люди відразу кажуть що Палиця знов все порішав. Забули що саме він наказав все закрив!!!!
Відповісти
Так стадіон и ФК належать Палиці і як він вирішить, так і буде! Не ти вкладаєш гроші у розвиток, якщо на те пійшло, а він і має право робити що завгодно зі своєю власністю!
Відповісти
Базарники зроблять срач на стадіоні. І в результаті мінус стадіон, а базару і так нема.
Відповісти
йа поддержую палицю можна і троха меморіалу потіснити там на газончиках кролями гарно торгувати
Відповісти
Авангард власність громади і перебуває в оренді, а не у власності. Оренда передбачає його використання за призначенням. Який базар? Думав, що він розумніший.
Відповісти
А що мало базарів?
Відповісти
Ну якщо на стадіоні базар, то в мерії публічний дім, все рівно там вся верхівка з депутатами тільки політичною проституцією займаються.
Ну ще дерибанити не забувають. Лисий хабарник коли сяде? Відкупився?
Відповісти
Останні новини
Палиця пропонує зробити ринок зі стадіону у Луцьку
26 квітень, 2020, 22:35