Федерація легкої атлетики просить не облаштовувати ринок на стадіоні у Луцьку

Федерація легкої атлетики просить не облаштовувати ринок на стадіоні у Луцьку
Федерація легкої атлетики України вважає, що створення ринку сільгосппродукції на стадіоні «Авангард» у Луцьку завдасть непоправної шкоди синтетичному покриттю та газону. Тож організація просить відмовитися від ідеї облаштувати тут торгові площі.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

Гоцул зазначає, що луцький стадіон «Авангард» – одна з найкращих спортивних споруд для легкої атлетики країни. Тут відбувається левова частка національних змагань та велика кількість навчально-тренувальних зборів.

«І для збірної, і для тисяч дітей, що займаються на цьому стадіоні, втрата буде дуже болючою», - написав президент ФЛАУ.

«Ми розуміємо причини, які змушують власників робити такі пропозиції. Ми поважаємо право власників вільно розпоряджатися своїм майном. Ми щиро співчуваємо приватним підприємцям та фермерам, які в наслідок карантину втратили доходи.

Але ми дуже просимо не допомагати одним категоріям за рахунок інших! Впевнений, що у Луцьку, окрім стадіону, є й інші площі, які можуть бути задіяні для, безумовно, благородної мети: організації нових торгових місць у складні для бізнесу часи», - йдеться у дописі Ігоря Гоцула.

Нагадаємо, нардеп Ігор Палиця пропонує зі збереженням всіх санітарних норм відкрити місця для торгівлі на території центрального стадіону у Луцьку, де б виробники сільгосппродукції могли її збувати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще стадіон засріть...
Відповісти
будеш голодний грати у футбол
Відповісти
Несусвітня дурість, звісно, знищити стадіон, що приймає міжнародні чемпіонати.
Відповісти
Мало тих гуанобазарів - ще й стадіон потрібно "удобрити"...
Відповісти
То якісь трешак! То Палиця будує легкоатлетичну арену, товаришує з ФЛАУ, проводять змагання під його патронатом і тут раптом базар відкрити на такому стадіоні? Потім лунає обурення Федерації легкої атлетики... :) Щось тут не те! Таким вкиданням Палиця просто штучно підштовхує до відкриття ринків і стадіон він ніколи під таке не дасть! Ну а збурення людей і якщо щось і заворушення він розгрібати не буде, а потім лише очолить! Це все провокація від Палиці!!!
Відповісти
А чого на стадіоні продуктовий на театральному коні кури , вівці, в басейні секонд .... а на місці центральному зробимо єврейський квартальчик з поверховістю до 4х поверхів як і хоче пан ПАлиця
Відповісти
Розслабтесь, просто піар перед майбутніми виборами. І підготовка до чергового "відмивання" коштів...
Відповісти
А як же базар га ДПЗ?! ТАКА ПЛОЩА ПУСТУЄ!! Але вибір пав на стадіон. Очевидно, і решта провальних рішень і дій луцької псевдовлади були ініціативою цієї людини, просто звучать і робляться ротами і руками продажних секретарів, заступників, радників і депутатів.
Містом керує коломойський через палицю?
Відповісти
Спорт на хліб не намажеш. Базарникам мусово виживати.
Слухайте Палицю - то мудрий чоловік.
Відповісти