Без all inclusive та із соціальною дистанцією: Туреччина готується приймати туристів за новими правилами

Без all inclusive та із соціальною дистанцією: Туреччина готується приймати туристів за новими правилами
У Туреччині вирішили відмовитися від системи all inclusive у своїх готелях, однак чекають туристів уже цього літа, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Про це повідомив міністр туризму країни Мехмет Ерсой, передає Hurriyet, пише ТСН.

"Якщо ми не зіткнемося з новими проблемами, внутрішній <туристичний> трафік розпочнеться в кінці травня. Туристичний сезон відкриється контрольованими внутрішніми рейсами", - зазначив він.

За словами міністра, влада створила детальний перелік правил для роботи готелів та інших туристичних місць. Зокрема, планується регулярна дезінфекція транспортних засобів, а весь персонал у галузі туризму має пройти відповідну медичну підготовку.

Аеропорти, готелі, ресторани, музеї та інші туристичні пам’ятки будуть переобладнані до всіх вимог соціального дистанціювання. Також у всіх місцях працюватимуть медики. У туристичних містах також розгорнуть спеціальні лікарні та доправлять туди апарати ШВЛ.

Готелі більше не матимуть системи харчування all-inclusive та переходитимуть до систем комплексного харчування. Також планується наполовину скоротити кількість шезлонгів на пляжах.

"Ми готуємось до 15 травня. Кількість шезлонгів буде обмеженою. Ціни можуть піднятися. Складаються нові плани", - розповів очільник туристичного міста Ула Ісмаїл Аккая.

Спочатку у Туреччини розраховують на туристів із азійських країн. Щодо росіян або німців, то на їхній приїзд там очікують наприкінці липня - на початку серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Без all inclusive та із соціальною дистанцією: Туреччина готується приймати туристів за новими правилами
27 квітень, 2020, 17:40