Як святкували випускні в США. ФОТО

Як святкували випускні в США. ФОТО
Завершується сезон випускних церемоній в школах і вузах всіх країн світу.

Колишні студенти і школярі отримують дипломи і слухають напутні слова від своїх вчителів і наставників, після чого їх чекає веселе свято.

Сайт Bigpicture опублікував фото з випускних, які відбувалися в США.

Випускники Військово-морської академії США підкидають в повітря кашкети після церемонії вручення дипломів та присвоєння офіцерських звань в Аннаполісі, штат Меріленд, 24 травня. На церемонії був присутній президент США Барак Обама.



Студентка Університету Міннесоти в Рочестері фотографує себе на iPhone перед церемонією вручення дипломів в конференц-залі «Mayo Civic Center» у Рочестері, штат Міннесота, 18 травня.



Випускники Service High School дивляться на падаючі повітряні кульки після закінчення церемонії вручення дипломів на арені «Sullivan Arena» в Анкориджі, штат Аляска, 23 травня.



Випускники Військово-морської академії США обмінюються привітаннями після церемонії вручення дипломів та присвоєння офіцерських звань в Аннаполісі, штат Меріленд, 24 травня.



Випускники вітають свого однокурсника, згаданого Бараком Обамою в його мові, під час 129-ї церемонії вручення дипломів в коледжі Morehouse College в Атланті, штат Джорджія, 19 травня.



Студентка Університету Міннесоти в Рочестері репетирує свою промову перед виступом на церемонії вручення дипломів у конференц-залі «Mayo Civic Center» у Рочестері, штат Міннесота, 18 травня.



Девід Маккалоу (праворуч) отримує почесну ступінь на церемонії вручення дипломів в Університеті Леслі в Бостоні, штат Массачусетс, 18 травня.



Випускниця Військово-морської академії США на церемонії вручення дипломів та присвоєння офіцерських звань в Аннаполісі, штат Меріленд, 24 травня.



Чоловік хоче не намокнути під дощем в очікуванні початку випускної церемонії в коледжі Morehouse College в Атланті, штат Джорджія, 19 травня.



Випускниця Southmoore High School поправляє квадратну академічну шапочку перед церемонією вручення дипломів в місті Оклахома-Сіті, 25 травня, через 5 днів після руйнівного торнадо в місті Мур.



Випускники отримують дипломи на випускній церемонії в школі поліції New York State Police Basic School в Олбані, штат Нью-Йорк, 29 травня.



Випускник Benedictine College Preparatory Academy цілує емблему свого навчального закладу на підлозі спортивного залу перед отриманням диплома в Річмонді, штат Вірджинія, 31 травня.



Випускники факультету ветеринарної медицини Політехнічного університету Вірджинії під час випускної церемонії на стадіоні «Lane Stadium» у Блексбергу, штат Віргінія, 17 травня.



Випускник читає повідомлення в телефоні під час церемонії вручення дипломів в Єльському університеті в місті Нью-Хейвен, штат Коннектикут, 20 травня.



Випускники Buena Vista High School танцюють після церемонії вручення дипломів, 4 червня.



Випускники Браунівського університету заходять у ворота перед церемонією вручення дипломів у Провіденсі, штат Род-Айленд, 26 травня.



Випускники South Kitsap махають друзям і родичам за лаштунків перед церемонією вручення дипломів в Такомі, штат Вашингтон, 11 червня.



Випускники Державного університету Боуї прикрасили написами свої квадратні академічні шапочки під час випускної церемонії в будівлі «Comcast Center» на території кампуса Мерілендського університету в Коледж-Парку в штаті Меріленд, 17 травня.




Випускник Політехнічного університету Вірджинії махає квадратної академічної шапочкою під час випускної церемонії в Блексбергу, штат Віргінія, 17 травня.



Далай-лама виступає з промовою на 179-й церемонії вручення дипломів в Тулейнському університеті в Новому Орлеані, США, 18 травня.



Діти чекають початку випускної церемонії в дитячому садку у Мак-Комбі, штат Міссісіпі, 21 травня.



Випускник тримає транспарант «Візьміть мене на роботу» під час випускної церемонії на футбольному стадіоні університету Rutgers University в Піскатаує, штат Нью-Джерсі, 19 травня.



Студенти прибувають на церемонію вручення дипломів в Бостонському коледжі



Перша леді Мішель Обама обіймає випускницю під час церемонії вручення дипломів в Martin Luther King Jr. Academic Magnet High School, яку вів Барак Обама, у Нешвіллі, штат Теннесі, 18 травня.



Випускниця Політехнічного університету Вірджинії підстрибує, щоб доторкнутися до каменя-талісмана, після випускний церемонії в Блексбергу, штат Віргінія, 17 травня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди з соком і не в фонтанах! Нормальна цивілізована країна
Відповісти
Просто жах, скільки чорних розвелось......
Відповісти