У місті на Волині вчинили унікальний злочин

У місті на Волині вчинили унікальний злочин
У Ковелі злочинці поцупили частину зливового колектора, майже 40 метрів залізобетонних безнапірних труб метрового діаметра. При тому, що зробили це посеред білого дня.

Такого у місті залізничників ще не було, - пише Волинь-нова.

З приводу цього випадку до чергової частини міліції із заявою звернувся колишній ковельський міський голова, а нині депутат міської ради Сергій Кошарук.


За свідченнями жителів вулиці Лугової, колектор — важливий елемент системи життєзабезпечення міста — невідомі розібрали у минулий четвер. За збігом обставин, саме цього дня відбувся виконком Ковельської міської ради, на якому заслухали звіт про стан утримання міських територій.

З доповідями мали виступати начальник відділу комунального господарства Ковельського міськвиконкому Олександр Балак та начальник міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Анатолій Оксентюк. Але останній через службові обставини на засідання не прибув.

Посадовці з приводу загадкової «партизанщини» на комунальних мережах лише безпорадно розводять руками і знизують плечима. Головний комунальник міста стверджує, що цей колектор збудований два десятки років тому і міг би, зважаючи на свій термін експлуатації, ще літ із тридцять безвідмовно служити громаді.

Хто вирвав із землі і куди вивіз майже десяток тонн труб — Олександр Балак навіть не може припустити.

Ця «диверсія» завдає неабиякої шкоди місту та мешканцям усього мікрорайону, який хронічно потерпає від підтоплень. Тепер слово — за правоохоронцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оці всі 40 метрів труб пішли , щоб злити воду з мотодрому що на вулиці володимирській.. там ті труби закопали під дорогою, самі можите пересвідчитись.. як повертати на газову заправку буте перед цим перекопана дорога(нині закідана кампнями) загляньте під тей дорогою йде новий осушувальний канал... і ті самі труби... для чого ці всі цирки???!!!!
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині вчинили унікальний злочин
20 червень, 2013, 09:13