Робота в умовах карантину: у Луцьку дезінфікують судові установи

Робота в умовах карантину: у Луцьку дезінфікують судові установи
Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області в умовах карантину продовжують нести службу з охорони об’єктів судової влади, а також вживають заходи щодо протидії розповсюдженню гострої респіраторної хвороби Covid-19 у судових установах.

Про це пишуть на сайті Луцькради.

З початку дії карантинних заходів керівництво територіального управління Служби судової охорони у Волинській області особливу увагу приділяє заходам щодо запобіганню та протидії розповсюдження Covid-19. В зв'язку з цим проведено повну дезінфекцію приміщень судових установ які знаходяться під охороною співробітників Служби судової охорони, адміністративних приміщень ДСА, територіального управління та транспортних засобів ССО. Бригада комунального підприємства аварійно-рятувальної служби шляхом розпилення септохлору провела дезінфекцію усіх робочих місць, кабінетів та коридорів у будівель судів та територіального управління.

Відповідно до наказу Голови Служби судової охорони, на пунктах пропуску в судах, органах та установах системи правосуддя співробітники Служби продовжують працювати виключно в захисних масках і рукавичках, проводять дистанційну термометрію та візуальний огляд працівників апарату суду та відвідувачів.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочеться сподіватись, що разом з вірусом з судових приміщень зникнуть зверхність, непрофесіоналізм, телефонне право, хабарництво..
Відповісти
Останні новини
Робота в умовах карантину: у Луцьку дезінфікують судові установи
27 квітень, 2020, 22:18