Найбільше на Волині потребують водіїв: «грошовиті» вакансії із зарплатою від 15 до 30 тисяч

Найбільше на Волині потребують водіїв: «грошовиті» вакансії із зарплатою від 15 до 30 тисяч
Питання роботи в умовах карантину та економічної кризи в країні – актуальне як ніколи. Роботодавці Волині намагаються не втрачати кваліфіковані кадри і дати людям можливість заробляти на теренах своєї держави, надаючи гідну зарплатню і умови.

Пропонуємо перелік найбільш оплачуваних вакансій, наявних наразі у базі Волинського обласного центру зайнятості. Згідно з даними ЦЗ, найбільше на Волині потребують водіїв автотранспортних засобів і далекобійників, є також вакансії бухгалтера і тракториста.

Так, 30 тисяч гривень зарплати пропонують водієві, який буде здійснювати міжнародні вантажні перевезення. Підприємець - Гупало Людмила Василівна.

Зарплату у 20 тисяч гривень пропонують водієві автотранспортних засобів. Серед обов’язків – перевезення вантажів Україною та за її межами, оформлення дорожніх документів, перевірка технічного стану і прийом автомобіля перед виїздом на лінію, подача автомобілія під навантаження та розвантаженням вантажів, контроль за правильністю навантаження, розміщення і закріплення вантажу. Щодо вакансії просять телефонувати відповідальній – Тетяні Сергіївні за номером 03352 71140.

Декілька водіїв-далекобійників, на 20 тисяч зарплатні в місяць, шукають і на ТОВ «АТП-0262». Потрібно буде здійснювати негабаритні перевезення вантажів на платформах з дотриманням правил транспортування на автомобілях VOLVO. DAF. MAN по напрямку Україна - країни Європи (Польща, Німеччина, Австрія, Молдова, інші). Слідкувати за технічним станом, цілісністю і зберіганням транспортного засобу. Відповідальний - Валентина Павлівна, 0335271140

На таких самих умовах шукає керманича підприємець Ігор Юрійович Баєв. За деталями потрібно телефонувати відповідальній Ірині Степанівній за номером 0335271140.

Трохи більшу зарплату, 25 тисяч гривень, пропонують на ТОВ «ВОЛИНЬ МЕГА ТРАНС» пропонують водієві автотранспортного засобу потрібно буде здійснювати вантажні перевезення в міжнародних напрямках на автомобілі MAN категорії 5 ( причіпні, тентовані, бортові і штори 100 м3). Відповідальна – Валентина Павлівна, 0335271140.

ДП «Ковельський лісгосп» шукає до своїх лав головного бухгалтера на ставку 15 491 гривня. Серед обов’язків – ведення фінансової та податкової звітності. Вимагають знання 1С-Бухгалтерія (версія 8). Відповідальна – Ірина Степанівна, 0335271140.

На Волині пропонують також роботу трактористу із зарплатнею 16 тисяч гривень. Потрібно буде працювати на гусеничних та колісних тракторах. Відповідальна – Дарина Андріївна, 0337622838.

За інформацією центру зайнятості наразі у Луцьку та на Волині існує чимало актуальних вакансій із зарплатнею від 15 тисяч гривень і вище. Про вищеперераховані вакансії та іншу роботу можна дізнатися безпосередньо у центрі зайнятості (0332) 72-44-90.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підприємець Гупало хай навчиться ставитись до людей як до людей.
Відповісти
По Україні за 25 тисяч можна,але в європу ,ну то хай самі їдуть.
Відповісти
Останні новини
Найбільше на Волині потребують водіїв: «грошовиті» вакансії із зарплатою від 15 до 30 тисяч
28 квітень, 2020, 12:35