Впродовж серпня – грудня на Волині влаштують 5 масштабних всеукраїнських таборувань

Впродовж серпня – грудня на Волині влаштують 5 масштабних всеукраїнських таборувань
Мінмолодьспорт профінансує одразу 5 проектів, ініційованих молодіжними громадськими організаціями області, які стали переможцями загальнодержавного конкурсу.

Про це управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації повідомляє на сайті Волинської ОДА у Facebook.

Усі проекти-переможці стосуються національно-патріотичного виховання та ініційовані авторитетними молодіжними громадськими формуваннями: ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс», ВОО «Студентське Братство Волині», обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді та Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк.

У зв’язку з оголошенням карантину проекти реалізовуватимуться на території області упродовж серпня – грудня.

Зокрема, у серпні у Ковелі на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбудеться Всеукраїнський табір «Хорунжий» імені полковника Армії УНР П. Болбочана. Під час якого пройдуть навчання з організації військово-патріотичних та національно-патріотичних заходів, заняття для молоді із домедичної підготовки, відпрацювання основ військово-спортивної підготовки, історичні гутірки, сплави на плотах, навчання із виживання та орієнтування на місцевості, вправи зі стрільб на базі 14 окремої механізованої бригади.

У вересні в урочищі Гайове Ківерцівського району пройде всеукраїнська теренова гра «Звитяга». Учасники з усіх куточків України отримають практичні базові туристичні навички, ведення розвідки в лісових умовах, пройдуть тренінги з надання першої домедичної допомоги і тактичної медицини у польових умовах.

Ще три проекти, а саме: «Шляхами звитяг» (патріотичний захід, де учасники добираються різними групами в одну точку на велосипедах, пішки та по воді); «Доброволець» (екстремальні туристичні змагання); «Стежками УПА» (змагання з орієнтування, де контрольною точкою є історичний пункт) відбудуться упродовж серпня-грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше нема куди викинути гроші.В нас їх "надлишок".
Відповісти