Гуляють з дітьми та грають у футбол: як у Луцьку порушують карантин. ФОТО, ВІДЕО

Гуляють з дітьми та грають у футбол: як у Луцьку порушують карантин. ФОТО, ВІДЕО
На одній з вулиць Луцька десятки людей, попри рекомендації залишатися вдома, порушують карантин.

Про це повідомляє ІА Конкурент, посилаючись на очевидців.

Лучани масово не дотримуються карантину та без жодних докорів сумління гуляють з дітьми на спортивних майданчиках. Подібна ситуація відбувалася і сьогодні, 28 квітня, близько 20:20 на території 21 школи.

На фото та відео видно, що десятки людей займаються спортом, гуляють з дітьми на майданчику, попри усі заборони. Частина лучан зібралася, аби пограти у футбол.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіть в жо..пу зі своїм карантином!!! Коли вже будете закінчувати весь цей цирк????? Він ходив в нас в січні-березні, тоді треба було щось робити, а зараз люди ідіть працюйте!!, бо ВОНИ свої кармани набили а ви сидіть дальше вдома без грошей і "ДИВІТЬСЯ ТЕЛЕВІЗОР"
Відповісти
Всім до одного місця той карантин
Відповісти
В місті вийшли з карантину підприємства де працюють тисячі працівників і все нормально, а тут проблема - діти гуляють.
Відповісти
І що??? Радує, що хоч в Луцьку розумні люди...МОЛОДЦІ!!! А автору статті рекомендую зходити в музей та бібліотеку. Туди ж можна! Там коронавірусу нема. Він тільки під сонячним ультрафіолетом, на свіжому повітрі та серед спортсменів.

Відповісти
А в Білорусії немає карантину. Де масовий мор? Немає? Чому? Люди ж всюди однакові! Робіть висновки про так звану необхідність карантину
Відповісти
Пройде ще не один місяць.А потім будуть казати журналісти, що вони об'єктивно подавали новини. А насправді пік к-вірусу в нас пройшов ще в січні-лютому.
Відповісти
Не даёт ответить под комментарием - для анонима.
Посмотри на разницу в зафиксированных случаях.. на данный момент 9000 против 12000, когда на начальном этапе там было меньше чем у нас.. и это в стране которая по населению в 4 раза меньше нашей! - грубо, умножь - 12000 на 4 и получишь разницу на лицо о необходимости введения карантина. А если ещё учесть закрытость Беларуси, реальные цифры намного будут выше.. посмотри их местные видео в сети, где люди жалуются о захоронениях в закрытых гробах - вирус как диагноз не поставлен, но сказали хоронить в закрытом гробу... Я думаю, если бы некоторые из этих жизней были бы сохранены карантином... наверное можно не продолжать.. здравомыслящему человеку должно быть понятно.. Переживем, и экономика никуда не денется
Відповісти
Останні новини
Гуляють з дітьми та грають у футбол: як у Луцьку порушують карантин. ФОТО, ВІДЕО
28 квітень, 2020, 22:29