На Тернопільщині від коронавірусу помер священник, який таємно проводив служби

На Тернопільщині від коронавірусу помер священник, який таємно проводив служби
У Тернопільській області помер хворий на коронавірус священник, який таємно проводив богослужіння в приватному приміщенні за участю людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Шумської райдержадміністрації Віталій Кудлак, - пише Корреспондент.

"Напередодні у нас в районі померли двоє місцевих жителів. Одному - 67 років, іншому - священику - 55. Його госпіталізували в лікарню у важкому стані. Незважаючи на спроби лікарів, врятувати його не вдалося. Священник із села Потуторів, всупереч застереженням і неодноразовим нашим попередженням всіх священнослужителів району, таємно проводив служби в приватних будинках", - зазначив Кудлак.

Він зазначив, що зараз медики проводять величезний обсяг робіт із встановлення контактних осіб, у деяких з них вже взяті проби для проведення аналізів в обласному лабораторному центрі.

Усього в Шумському районі виявлено 69 хворих на COVID-19, троє - померли.

Зазначають, що в Шумському районі зафіксували великий спалах коронавірусу, який стався навколо храму, де по черзі правлять служби священики УПЦ Московського патріархату і Православної церкви України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тернопільщина мала б бути патріотичною а не фанатичною областю ,а так ,то Почаїв з кацапськими попами ,то інші парафії МП розповсюджують вірус ,виконуючи накази путінської гебні .
Відповісти