У Шацькому районі браконьєри, втікаючи, залишили рибу у сітках. ФОТО

У Шацькому районі браконьєри, втікаючи, залишили рибу у сітках. ФОТО
На Волині 28-29 квітня державні інспектори рибоохоронного патруля здійснили рейди на водні об’єкти. Порушення зафіксували на водоймах Турійського, Володимир-Волинського та Шацького районів.

Про це йдеться на сторінці Волинського рибпатруля.

Так, 28 квітня виявили два грубих порушення правил рибальства. Поблизу села Березовичі Володимир-Волинського району близько 6 години викрили двох громадян, які ловили рибу забороненими знаряддями – двома лісковими сітками. В сітках знаходилися риба: 4 окуня та 5 карасів сріблястого. Рибпатрульні випустили рибу назад у водойму.

Того ж дня близько 11 години зафіксували аналогічне порушення. На річці Турія, поблизу села Селець Турійського району, двоє громадян з гумового човна ловили рибу однією мисиновою сіткою. Завдяки оперативним діям працівників рибпатруля порушники не встигли завдати шкоди рибному господарству.

На усіх викритих громадян склали адміністративні протоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

29 квітня під час рибоохоронної роботи на озері Пулемецьке Шацького району виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили 6 сіток, загальною довжиною 500 метрів. Риба, що знаходилися у сітках, а саме 7 карасів сріблястих, повернули назад у водойму. Склали відповідний акт.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.