У Нововолинську за час карантину одружилося 9 закоханих пар. ФОТО

У Нововолинську за час карантину одружилося 9 закоханих пар. ФОТО
У Нововолинську на період карантину не скасовували реєстрацію шлюбів. Однак поєднують закохані серця за особливими умовами.

Начальниця Нововолинського міського відділу ДРАЦСу Людмила Савік розповіла БУГу, що за час карантину одружилися 9 пар. З них 4 – «Шлюб за добу».

Для проведення церемоній одружень діють обмеження: без гостей, лише батьки та фотограф. Наречені та присутні мають бути в захисних масках та рукавичках.

“Кохання – це те, що допомагає, це те, що дарує неповторне й ні з чим непорівнянне щастя… Ми з радістю поєднуємо ці закохані серця!
За особливими умовами на час карантину!”, – написали на сторінці відділу ДРАЦСу в фейсбуці.

А також пропонують доєднатися до челенджу “Маска – тренд весілля 2020” і ділитися фото з реєстрації шлюбу під хештегом #МаскаТрендВесілля2020.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А незакоханих скільки?
Відповісти
Що ж, кохання ніщо не стане на заваді! У мене весілля в жовтні, сподіваюсь, все буде добре... А в масках - це так, запам'ятається точно. Бачила гарні знімки вже фотографи викладають, професійні фотосесії в масках, наприклад на hotwed - https://hotwed.com.ua/foto-dnya - і симпатично виглядає. Такі часи, що вдієш...
Відповісти