У Луцьку відремонтували міліцейську лікарню. ФОТО

У Луцьку відремонтували міліцейську лікарню. ФОТО
У Луцьку правоохоронці власними силами відремонтували відділення міліцейської лікарні.

Відкривали відновлене стаціонарне відділення начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук, голова облдердадміністрації Борис Клімчук, Луцький міський голова Микола Романюк і керівники слубж системи органів внутрішніх справ та міськрайвідділів міліції Волині, - повідомили у прес-службі правоохоронців.

Церемонія відкриття розпочалася із перерізання символічної червоної стрічки. Після цього настоятель Святогеоргіївського храму отець Олександр провів молебень та освятив відремонтоване приміщення.

Оглянувши осучаснені палати, Борис Клімчук подякував керівництву обласного управління міліції та колективу лікарні і пообіцяв, що презентує медичній установі кардіоцентр для проведення обстеження серцево-судинної системи. Голова профспілкової організації працівників та пенсіонерів ОВС Володимир Буравський подарував закладу столовий набір посуду, а святі отці – образ святого Володимира, який буде оберігати заклад і людей, котрі тут лікуються.

Лікувальний заклад працює з 1991 року і вже давно потребував чималих фінансових затрат для ремонту та відновлення відділень. Тому начальник обласної міліції Олександр Терещук разом із начальниками служб апарату та міськрайонних відділів міліції в області погодилися допомогти керівнику закладу Георгієві Лягу.

Усі керівники міськравідділів "взяли під патронат" палати, які за короткий термін власними силами відремонтували та облаштували новими меблями і телевізорами.

На обслуговуванні закладу перебуває двадцять тисяч чоловік. Здебільшого тут лікуються ветерани і пенсіонери ОВС. Діючі правоохоронці проводяться щорічний профілактичний огляд стану здоров’я. За зміну сектор медичного забезпечення може прийняти амбулаторно 250 чоловік.

Відновлене стаціонарне відділення на шістдесят ліжок – це лише початок. Волинські правоохоронці докладуть максимум зусиль, аби надати медичному закладу "друге дихання".

"Сюди щодня приходять наші колеги, ветерани та пенсіонери ОВС, їхні родини. Вони заслуговують мати належні умови для лікування і профілактики", – підсумував Олександр Терещук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До авторів: оновлюються лікарні... А лакарню відремонтували..
Відповісти
ОНОВЛЮЮТЬСЯ ІКОНИ... а Не лікарні
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Анатолій, Ви авторів берете з 1-го курсу їх навчання?
Відповісти
Будь ласка назвіть своє ім'я, прізвище, щоб я знав з ким говорю. А я з ВАми знайомий?
Відповісти
Ні ми не знайомі, мене називають Віктор, а прізвище небуду назавати це не потрібно...
Відповісти
Новина ще того тижня! Цікавооооооооо...
Відповісти
За чьи деньги сделан сей чудовый ремонт?
Відповісти
Кошти на ремонт четвертого поверху надали місцеві "даішники", звідки вони їх отримували пояснювати не варто. Терещук заслуговує на подяку за краще застосування корупційних доходів,у порівнянні з попередниками.
Відповісти
Гоmосятина.Поезд.Челябинск (Наша РАША) Мужчине мужской НИКнейм
Відповісти
Тобі не пох...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відремонтували міліцейську лікарню. ФОТО
20 червень, 2013, 11:54