«Європейська Солідарність» передала допомогу декільком структурам

«Європейська Солідарність» передала допомогу декільком структурам
Активісти «Європейської Солідарності» передали маски, рукавички та антисептики працівникам ще однієї організації соціального захисту – Луцького геріатричного пасніонату. Цим заходом активісти обласного осередку партії «Європейська Солідарність» завершили кампанію із розповсюдження індивідуальних засобів захисту.

Загалом завдяки небайдужим волинянам вдалось акумулювати майже 2000 комплектів масок, рукавичок та антисептиків. Цього разу за допомогою першими звернулись представники соціальних служб та дільничні інспектори Луцького району.

Разом з дільничними інспекторами засоби захисту отримали і активісти «Самооборони», які нещодавно відновили свої патрулювання у зв’язку з нестачею особового складу поліції. В категорію тих, кому треба і постійно не вистачає, потрапили також працівники Луцького міськрайонного військового комісаріату та Луцького геріатричного пасніонату.

«У своїй діяльності звертаємо увагу на ті категорії службовців, які змушені під час карантину працювати з людьми. Їм намагаємось допомогти. І ще ніколи така допомога не була зайвою навіть попри запевняння влади, що всі всім забезпечені», – розповів член ради волинської організації партії «Європейська Солідарність» Тарас Яковлев.

Його колега Юрій Моклиця додав: «Питання не тільки в тому, чи є в того, або іншого працівника, індивідуальні засоби захисту, а в тому, що службовець цінний тим, що виконує свою, корисну суспільству, роботу, а не думає щодня як роздобути маски чи антисептики. А все інше – деталі. Є люди, які хочуть допомагати, є люди, яким потрібна допомога, а ми пробуємо ці процеси розворушити».
Варто нагадати, що, крім поширення індивідуальних засобів, «Європейська Солідарність продовжує постійну діяльність із забезпечення малозабезпечених сімей продуктовими наборами, а також забезпечення медиків спеціальними захисними халатами та запчастинами до апаратів ШВЛ.



Матеріал підготовлений на правах політичної реклами




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.