EVOBOX: найкраща караоке-система 2020*

EVOBOX: найкраща караоке-система 2020*
У світі караоке існує чимало обладнання різних рівнів, від бюджетних домашніх програвачів до висококласних професійних систем. Усі вони мають свої переваги та недоліки. Наприклад, доступні домашні плеєри привертають увагу низькими цінами, проте не можуть порадувати широкою функціональністю, а професійне обладнання має великий набір можливостей, але складне в опануванні і коштує забагато.

Серед усіх рішень на ринку караоке-система EVOBOX від компанії Studio Evolution приваблює саме тим, що вона поєднує широкі можливості, високу якість, зручність та помірну вартість.
Переконатися у цьому дозволить її огляд.

Стильний дизайн та преміальні матеріали

Система EVOBOX виконана у тонкому та компактному корпусі, виготовленому з авіаційного алюмінієвого сплаву методом фрезерування. Його розміри складають усього 198х198х49 міліметрів, а вага – 870 грамів. Для захисту та надання привабливого вигляду EVOBOX має анодоване покриття у таких кольорах:

• чорний;
• срібло;
• золото;
• графіт;
• океан;
• рубін.

Передня панель EVOBOX не містить зайвих елементів, лише кнопку живлення. Всі роз’єми винесено на задню стінку, тому караоке-система відмінно пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Комплектація містить усе необхідне для самостійного підключення та використання, а саме:

• бездротовий пульт дистанційного керування з повноцінною клавіатурою;
• елементи живлення для нього;
• аудіокабелі для приєднання до акустики;
• кабель HDMI для підключення до телевізора;
• блок живлення від мережі 220 В;
• посібник користувача.

Окрім того, система має встановлений каталог пісень, але це – вже наступна перевага EVOBOX.

Море якісного контенту у зручному форматі

Невід’ємною проблемою багатьох пристроїв для домашнього караоке є дефіцит якісного контенту. Користувачі таких програвачів змушені самостійно знаходити в мережі треки чи навіть робити їх самостійно на основі синтезованих фонограм у форматі MIDI. Розробники EVOBOX потурбувалися про те, щоб у користувачів продукції Studio Evolution цієї проблеми не було. Вони створили багатий онлайн-каталог якісної ліцензійної музики вітчизняних та світових виконавців, записаної на студії спеціально для караоке. Онлайн-каталог Studio Evolution містить десятки тисяч пісень десятками мов світу та постійно поповнюється.

Власники EVOBOX у базовій комплектації отримують 2 тисячі пісень, що вже встановлені у системі, та можливість безкоштовно завантажити ще 100 улюблених хітів. А придбавши комплектацію Plus, можна насолодитися понад 40 тисячами треків, що вже включені у вартість обладнання. Якщо цього недостатньо – користувачі мають змогу додатково завантажувати окремі мелодії по єдиній ціні для EVOBOX або підписатися на пакетні оновлення, які виходять щомісяця та щороку, для EVOBOX Plus.

Для зручності користувачів в EVOBOX передбачена можливість створювати власну колекцію обраних треків зі зручною навігацією. Завдяки цьому улюблені пісні завжди будуть поруч у найближчій досяжності.

Нові можливості керування

Комплектний пульт керування EVOBOX, що під’єднується по Bluetooth, має значно ширшу функціональність, ніж традиційні ІЧ-ПДК. Фактично він поєднує можливості звичайного пульту, клавіатури та маніпулятора, дозволяючи гнучко керувати налаштуваннями та відтворенням треків. Власникам смартфонів та планшетів Studio Evolution пропонує завантажити мобільні додатки EvoNet та EvoControl, які доступні для пристроїв на базі Android та iOS. З ними керування домашнім караоке стає ще зручнішим.

Користувачі EVOBOX мають змогу власноруч налаштовувати звучання улюблених треків, задаючи темп, тональність, еквалізацію та інші параметри. Всі вони зберігаються для кожного треку індивідуально, тому не потрібно змінювати загальні параметри при переході від одного жанру до іншого.

Інтеграція в розумний будинок

EVOBOX підтримує універсальний набір API RestFul, який дозволяє інтегрувати систему в інфраструктуру розумного будинку. З ним керування караоке стає ще зручнішим, адже користувачі мають змогу налаштувати розклад використання мультимедійних пристроїв у будинку, здійснювати голосове керування та контролювати роботу системи караоке дистанційно.

Якісне зображення надвисокої чіткості

Система караоке EVOBOX обладнана інтерфейсом HDMI, що дозволяє підключати її до будь-якого сучасного телевізора з високою роздільною здатністю. Чітка картинка в 4К стає невід’ємною складовою, що гармонійно доповнює якісний звук.

Користувачі EVOBOX можуть самостійно налаштовувати фонове зображення, що програється під час відтворення музики, а у комплектації EVOBOX Pus можна використовувати офіційні кліпи. Studio Evolution стала однією з перших у світі компаній, які надали таку можливість своїм клієнтам.

Повна тиша і відсутність зайвих звуків

Завдяки використанню енергоефективних електронних компонентів EVOBOX не потребує активного охолодження з вентилятором. Відведення зайвого тепла здійснюється на алюмінієвий корпус, який містить спеціальні ребра охолодження у нижній частині. Замість механічного жорсткого диску в якості системного накопичувача використано сучасний SSD. Він не містить рухомих елементів, а тому повністю безшумний, а також демонструє високу швидкодію. Це означає, що під час програвання треків EVOBOX не створює жодних зайвих звуків.

Щоб забезпечити відмінне звучання, Studio Evolution оснастила EVOBOX окремими ЦАП та АЦП рівня Hi-Fi. За обробку та оцифровку сигналу з мікрофонів відповідає АЦП Asahi Kasei Microdevices AK5703, а виведення аудіосигналу здійснює ЦАП Cirrus Logic CS4345. Вони забезпечують звучання у широкому динамічному діапазоні, з мінімальними спотвореннями та перешкодами (КГС 0,005%).
Професійні фонограми, спецефекти та запис виступів

Аудіозаписи, створені на студії спеціально для використання з системами Studio Evolution, гарантують відмінне звучання у концертній якості. Досягти максимального ефекту можна, використовуючи спеціальні налаштування та коригуючи звук під свої потреби.

Додаткової уваги заслуговують треки з Live FX – спеціальним ефектом, який відтворює концертну атмосферу. З ним кожен має змогу відчути себе світовою зіркою, яка виступає у переповненому залі чи на стадіоні. Звуки оточення не просто накладаються автоматично, а ретельно підбираються звукорежисерами, щоб максимально органічно доповнювати композицію.

EVOBOX надає змогу записувати власні виступи, щоб зберігати, відтворювати їх, ділитися з друзями та обробляти. Можна створити власний кліп, записати аудіопривітання для близьких або просто зберегти трек на пам’ять про гарно проведений час. Для швидкої передачі файлів у EVOBOX передбачена інтеграція з соціальними мережами та 2 порти USB для під’єднання зовнішніх накопичувачів.

Відмінний баланс якості та можливостей

Створюючи EVOBOX, розробники подбали не лише про апаратну частину, а випустили цілісний та досконалий продукт, що поєднує потужне апаратне та програмне забезпечення. Стильний дизайн, зручне керування, постійно оновлювана аудіотека, широкі додаткові можливості та якісна підтримка надають EVOBOX право називатися найкращою системою караоке для дому на українському ринку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
EVOBOX: найкраща караоке-система 2020*
30 березень, 2020, 18:30