Смачні торти і тістечка*

Смачні торти і тістечка*
Гарна новина для любителів солодких ласощів від кондитерського дому «Вацак»: замовити смачненьке до свят можна онлайн, адже у квітні розпочав свою роботу фірмовий інтернет-магазин.

Останні зміни у суспільному житті — не привід відмовлятися від десертів. І тепер не обов’язково шукати крамницю. Компанія подбала про те, щоби її прихильники зайвий раз не ризикували здоров’ям та не покидали оселі. Адже інтернет-магазин «Вацак» доставить будь-що з асортименту офлайн-магазину, і навіть набагато більше.

Торт — кульмінація святкового застілля

Передусім, в інтернет-крамниці можна замовити торти Вацак, які уже багатьом полюбилися та стали класикою кондитерського дому:

• «Чорний ліс», або «Шварцвальд», створений за німецькими рецептами;
• «Лісова пісня» з кремом шарлотт;
• «Барвінок» з маком;
• «Білі ночі» з шовковистим шоколадним смаком;
• «Золотий горішок» з додаванням горіхів;
• «Малиновий тарт» на основі запашної і соковитої літньої ягоди;
• «Променад», в якому шоколад відтіняється корицею;
• «Наполеон», знайомий з дитинства;
• «Трюфельний» — спокусливий десерт з чорним шоколадом, та інші.

Всього в асортименті понад 50 назв, включно з «Празьким», «Жіночою примхою», «Чорносливом», «П’янкою вишнею», Tiramisu, «Крем-брюле» та іншими. Вибір настільки великий, що будь-хто знайде для себе смак, що точно відповідає його уподобанням. Можна підібрати і правильний розмір — від 500 г для двох до 1,5 кг на велику компанію.

Смаколики не закінчуються

Але «Вацак» добре відомий й іншою випічкою. В інтернет-магазині можна оформити замовлення на тістечка. Мафіни, еклери, вертута, «Солодка картопля», «Тірамісу» — для любителів класичних смаків. Кондитери компанії створили власні рецепти, за якими випікають фруктові кошики, медовики, інші бісквітні ласощі, щедро просочені вишуканими кремами та гарно оздоблені.

Але і це ще не все. До столу поціновувачів солоденького — зефіри, рулети, печиво. Одна з новинок — цукерки власного виробництва, включаючи класичні чорнослив і курагу у шоколаді, «Пташине молоко».
Разом з цим можна придбати наїдки на кожен день — сухарики, сушки, паски, кекси. Магазин також приймає замовлення на весільні торти вагою від 8 до 20 кг.

Кондитерський дім «Вацак» радує своїми солодкими виробами уже майже два десятиліття. Смачні, ароматні, гарно оздоблені торти за доступними цінами прикрашають святкові столи українців, а печиво та тістечка ідеально доповнюють смак кави та чаю. Солодощі «Вацак» — свято щодня!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.