Волинську фірму змушують повернути банку 2,4 мільйона гривень

Волинську фірму змушують повернути банку 2,4 мільйона гривень
Суд зобов'язав підприємство «А-ТОС» сплатити банку понад 2,4 мільйони гривень боргу, а те, щоб розтягнути процес виплати боргу, подало в суд на виконавчу службу.

Раніше в Господарському суді Волинської області розглянули справу за позовом ПАТ «УкрСиббанк» до ПП «А-ТОС» про стягнення понад 2,4 мільйона гривень, - пише Під прицілом.

Згодом підприємство звернулося до суду зі скаргою на дії державного виконавця Другого відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції. Також фірма простла на час розгляду судом даної скарги зупинити виконавче провадження про примусове стягнення грошей з «А-ТОСу» в користь «УкрСиббанку».

Представники «А-ТОС» заявили під час судового засідання, що державний виконавець не правильно встановив вартість арештованого майна підприємства – приміщення будівлі загальною площею 1 622 кв.м та земельної ділянки площею 0,34 га.

Проте клопотання «А-ТОСа» про зупинення виконавчого провадження на час розгляду судом даної скарги суд залишив без задоволення, як необґрунтоване.

В свою чергу представник виконавчої служби зазначив, що дії приватної фірми спрямовані виключно на затягування судового розгляду, оскільки з часом оскаржувана оцінка втратить свою чинність.

Таким чином, розглянувши матеріали справи, скаргу «А-ТОСу» на дії виконавчої служби щодо скасування звіту про оцінку приміщення з земельною ділянкою суд все-таки відхилив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинську фірму змушують повернути банку 2,4 мільйона гривень
20 червень, 2013, 14:30