У Луцьку розбирають колишній хлібокомбінат. ФОТО

Будівлю на місці колишнього комбінату хлібопродуктів у центрі Луцька уже почали демонтувати.

На пустирі працює спецтехніка, ‒ пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, новий квартал забудови планують звести на пустирі навпроти колишнього кінотеатру «Промінь», у межах вулиць Яровиця, Івана Франка і Винниченка.

Як повідомив начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Юрій Казмірук, у підзвітному йому підрозділі лише видали містобудівні умови і обмеження, які стали підставою для розробки проектної документації.

«І крапка. Наші повноваження на тому закінчилися», ‒ додав головний архітектор Луцька.

Щодо детального плану території, його ще не затвердили ‒ під час засідання містобудівної ради запропонували один із проектів цього плану, утім, у членів ради були деякі зауваження і документ відправили на доопрацювання. Варто додати, що замовником проекту є ТзОВ «Вімпекс-Луцьк».

«Але за той час вони займаються тим демонтажем, тобто вони виносять мережі з-під плями забудови, звільняють будівельний майданчик від тих споруд, які не підлягають реконструкції», ‒ пояснив Юрій Казмірук.

Поблизу пустиря уже почали й демонтаж залізничного полотна, яке колись вело до елеватора.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
динамітом рванути і все
Відповісти
Розум,де ти?
Відповісти
А чому б і не динамітом?І швидко, і безпечно...мені здається, що руйнувати нашою "чудо0тезнікою" небезпечно, бо якщо будівля почне сипатись, то можуть постраждати працівники!!!
Відповісти
Водія надіюсь добре застрахували, а то якось небезпечно вони то все роблять
Відповісти
А чому б там не збудувати як Площу-ринок в Львові 2-х чи 3-х поверхових старовинних будівель? На 2 і 3 чи навіть і 4 поверхах жилиб люди, а перші поверхи віддати підприємцям??? Перенести туди наприклад частку людей зі старого ринку, таким чином розвантажили б Центральний ринок. В Луцьку було б ще одне (з тими ж таки кав'ярнями) культурне місце для відпочинку. Ато настроять дев'ятиповерхівок, в яких жити будуть обрані... Ну думайте, люди добрі! Ну це ж можна зробити, і воно буде набагато краще!!!!
Відповісти
ринок? біля університету, прокуратур, міліції? не думаю)
Відповісти
там полюбасу на перш поверхах будуть примыщеня під магазини
Відповісти