В Німеччині закликали скасувати санкції проти Росії

В Німеччині закликали скасувати санкції проти Росії
Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що у часи пандемії коронавірусу потрібно скасувати санкцій проти Росії.

Шредер також додав, що країнам потрібно більше співпраці. Про це він сказав в інтерв'ю газеті Tagesspiegel, - пише Канал24.

На зауваження журналіста, що штрафні санкції стали відповіддю на анексію Криму, ексканцлер сказав: "Але це неправильна відповідь. Хто вірить, що Росію можна примусити до чогось за допомогою санкцій, той помиляється. Ніякий російський президент ніколи не віддасть Крим назад Україні. Саме зараз, коли через кризу коронавірусу нас чекають важкі, у плані економіки, часи, нам потрібно більше співпраці. Тому безглузді санкції треба скасувати".

Говорячи про конфлікт на Донбасі, Герхард Шредер припустив, що в цьому регіоні "мирне співіснування буде тільки тоді, коли Україна стане федеративною державою, в якому схід країни отримає більше автономії".

Що відомо про Герхарда Шредера

Герхард Шредер був канцлером Німеччини з 1998 по 2005 рік. Після відходу з цієї посади він очолив наглядову раду, а потім і комітет акціонерів дочірньої компанії російського "Газпрому" Nord Stream AG.

З 2017 року Шредер обіймає посаду голови ради директорів "Роснефти".

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер потрапив до списку "Миротворця". Його звинувачують у "замаху на суверенітет і територіальну цілісність України, а також у виправданні збройної агресії Росії проти України".

Він називає Росію стратегічним партнером Євросоюзу. У багатьох питаннях наслідує позицію Путіна. І допоміг Кремлю підсадити Німеччину на газову голку Росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А німцям треба постійно нагадувати, як наші їм допомагали у війні проти СРСР!
Відповісти
Наш Бандера життя віддав у Німеччині і за неї і в ній похований!
Відповісти
Він такий же кацапський троль, як і решта, що живляться путінськими бабками і продадуть рідну матір. Слухати це лайно - себе не поважати, світ чітко сказав, чуже брати не можна. Навіть расєє.
Відповісти
Дивний чувак, цей Шредер, а чому не закликає під час пондемії покаятись і повернути Крим? Вийти з Донбасу? Зробити кроки на зустріч мирному співіснуванню, тоді і санкції знімуть. А так все правильно, вас дійсно "через кризу коронавірусу чекають важкі, у плані економіки, часи", бо ви на те заслужили, тов. Шредер.
Відповісти
А кого цікавить думка якогось шредера, якщо він звичайне газпромівське кацапо-фашиське лайно? Звісно він буде брехати і вигороджувати кроваві руки, з яких годується. Його ж і тримають, щоб через акваторію німецьку трубу газпромівську прокласти, але німці не дурні, зрадника шредера розпізнали, північний потік зупинився. Тому це продажне і скулить про санкції. Значить санкції працюють. А окупанти теж не вічні, здохнуть самі, економіка їх здохне, розваляться і повернемо Крим, питати їх ніхто не буде, як і вони нікого не питали.
Відповісти
Українці теж не проти відмінити санкції проти рашки.
Тому й вибрали ВОЗа президентом.
Відповісти
Останні новини
В Німеччині закликали скасувати санкції проти Росії
03 травень, 2020, 11:11