У районі на Волині збудують нову амбулаторію

У районі на Волині збудують нову амбулаторію
Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини запланували в одному з населених пунктів Камінь-Каширського району.

Про це інформує «Волинь Online».

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Садовій, 1а в селі Пнівне Камінь-Каширського району затвердили наказом завідувача сектору містобудування та архітектури Камінь-Каширської РДА.

Замовником виступає Пнівненська сільська рада. Цільове призначення ділянки: для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, відповідає детальному плану території, затвердженому рішенням сесії Пнівненської сільради від 18 грудня 2019 року. Гранично допустима висотність будівлі – дев’ять метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 19 %.

Мінімально допустимі відстані від об’єкта, що проектується, до червоних ліній – 5 метрів, ліній регулювання забудови – 12 метрів, до існуючого житлового будинку – 33,53 метра. Вид обмеження у використанні ділянки – охоронна зона вздовж об’єкта зв’язку площею 0,0057 гектара.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.