Як багатодітна сім'я з Луцька проводить один день під час карантину. ВІДЕО

Як багатодітна сім'я з Луцька проводить один день під час карантину. ВІДЕО
У зв’язку із карантином у сім’ї Розенгартів з Луцька, де виховують четверо дітей, з’явився новий розпорядок дня і нові правила. Його склала мама Юлія Розенгарт.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного".

З її слів, діти навчилися самостійно розігрівати їжу, мити посуд, сервірувати стіл.

Мама вільний час витрачає на саморозвиток. Розповідає: карантин забрав поспіх з життя сім’ї. Додає: їй, як мамі, важливо було налаштуватися на домашній ритм-поєднати догляд за всіма дітьми, керівництво благодійним фондом, редагування англомовних текстів.

На карантині у сім’ї з’явилося нове правило для дітей, розповів старший син Кирило Розенгарт. Батьки обмежили ігри у телефоні до години на день. Молодші діти можуть користуватися гаджетами ще менше часу.

Нагадаємо, 12 березня в країні призупинили відвідування шкіл. В більшості луцьких закладів освіти запровадили онлайн-уроки. Учні мають можливість слухати і дивитися відеоуроки, впроваджені Міністерством освіти й науки України.

Керівниця управління освіти й науки Волинської ОДА Людмила Плахотна розповідала про ймовірне повернення школярів до звичного начального процесу. Заступниця голови ОДА Тетяна Щербак напередодні розповіла, що діти на навчання по завершенню карантину не повернуться.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На наступний раз прийдіть не до багатіїв, а до тої багатодітної родини, яка вшістьох живе в однокімнатній квартири. А то ходите тільки до тих, хто за парканами ховається. Гидко.
Відповісти
Молодці! Дуже гарна сім'ї, виховання мудре!
Відповісти