Види ангарів. Особливості аркових ангарів*

Види ангарів. Особливості аркових ангарів*
Більш, ніж сто років тому, ангари використовували для того, щоб в них зберігати, ставити на стоянку і ремонтувати різні літальні апарати, такі як аероплани і дирижаблі. Але час йде, разом з ним змінюється багато тенденцій, так сталося і з ангарами, призначення яких сильно розширилося. Тепер їх використовують для стоянки і обслуговування різної техніки, для виробництва, в якості спортивних і розважальних приміщень і багато чого іншого. Проблеми з ангарами виникають тільки тоді, коли вони отримують якесь механічне пошкодження або виникають інші несправності. Ці ситуації перестануть бути проблемними, коли виконує ремонт аркових ангарів tentstroy.com. Це харківська компанія, яка не буде збирати захмарні гроші за якісно виконану роботу, тому що репутація та любов до своєї роботи важливіші.

Види ангарів

Всі ангари діляться на такі категорії:

• капітальні;
• тимчасові.

До капітальних відносяться ті споруди, що виконуються з цегли, залізобетону, металу та інших міцних будівельних матеріалів. Також до них можна віднести сучасні ангари з металоконструкцій, які неможливо демонтувати, перенести або розібрати.

Тимчасовими називають ті ангари, які мають розбірний металевий каркас, а зверху покривається металевими листами або тентом. Вони швидко ставляться та швидко демонтуються.

Найпопулярнішими є металеві ангари, вартість яких не буде занадто велика. Діляться вони на:

• безкаркасні;
• каркасні.

Безкаркасні споруди, за рахунок своєї особливої конструкції, можуть бути виготовлені тільки у вигляді арки. А ось каркасні можуть бути:

• арочними;
• арочними з вертикальними стінками;
• полігональними;
• шатровими;
• прямостінними.

Особливості арочних ангарів

Арочними називають ті ангари, каркас яких виконаний у вигляді арок. Такі споруди швидко зводяться, а будуються найчастіше з полегшених металоконструкцій. В аркових ангарах прольоти каркаса обтягаються спеціальними тентами або іншими будівельними листовими матеріалами. Такі ангари можуть виготовлятися двох типів:

• холодні;
• утеплені.

Каркас першого варіанту покривається металевим профілем і тентом. А ось утеплений арочний ангар має подвійну арку, в яку поміщаються ізоляційні матеріали, що зберігають тепло всередині споруди.
Особливостями арочного ангара є те, що він простіший, ніж інші види каркасних споруд, це говорить про те, що встановиться він швидше, і при цьому надійніший.

Часто їх використовують в якості складських приміщень, торгових павільйонів, критих автостоянок, спортивних комплексів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Види ангарів. Особливості аркових ангарів*
04 квітень, 2020, 23:37