Популярна українська музика*

Популярна українська музика*
Українська музика вже давно вийшла за межі України, підкоривши серця мільйонів європейців та американців. Багато з нас зовсім не знають історії прориву українських виконавців і того, хто перший з них показав, що українська музика варта не лише уваги, а й любові. А скачати українську музику на сайті mp3xa.cc можна абсолютно безкоштовно. Там ви зможете знайти не тільки "першоджерела" української сучасної музики, а й те, що популярно зараз.

Українські музиканти, які колись потрясли світ

"Плач Єремії".

Група була створена ще в далекому 1990 році й існує до цих пір. Через рік після створення "Плач Єремії" отримав друге місце на конкурсі «Червоній руті», який проходив у Запоріжжі (перше місце тоді нікому не присудили). Їхні пісні - це частіше філософські тексти, які дають задуматися про складні й прості життєві ситуації. Сама ж музика моментами може бути важкою, далі спокійною, а потім знову вони повертаються до швидкого темпу, підриваючи публіку. Це і створює їх такий специфічний львівський колорит.

"Скрябін".

Своє існування група починає з 1989 року. Довгих п'ять років вони шукали себе, створюючи різні композиції і випускаючи альбоми різних стилів. Слава і любов глядачів прийшла до них в 1994 році, де під новим керівництвом Тараса «Тері» Гавриляка, хлопці за 7 ночей записують альбом «Птахи». Вони підкорили публіку десь душевними, десь складними, а десь смішними текстами.

"Океан Ельзи".

Група "Океан Ельза" була створена в 1994 році. Вони мають довгий шлях, але все ж з часом вони прийшли до того, що глядачі неодноразово називали їх кращими виконавцями стилю рок всіх країн СНД. Це дійсно заслужено, адже Вакарчук разом зі своїми хлопцями створює таку музику, то не можна сплутати з будь-якою іншою. Голос вокаліста, тексти, що поєднують в собі сенс і душевність, сучасна музика та евроблюзная манера зробили групу неповторною.

Популярні українські пісні 2020

Якщо ви хочете послухати щось більш сучасне, то пропонуємо декілька кращих пісень цього року:

"Go_A" - "Соловей".
Саме цей колектив мав представляти Україну навесні на "Євробаченні". Цю пісню можна назвати вдалим експериментом, в якому добре поєднуються електронна музика, фольклорний вокал, африканські барабани і танцювальні біти.

Тіна Кароль & Юлія Саніна - "Вільна".
Пісня вийшла взимку як саундтрек до серіалу "Віданна". Зараз цю композицію можна без перебільшення назвати справжнім гімном сильних жінок.

MELOVIN - "Вітрила".
Ця ж пісня стала саундтреком до серіалу "Новенька", багато шанувальників виконавця зазначають, що його голос під час виконання українських пісень заворожує ще більше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Популярна українська музика*
04 квітень, 2020, 23:43