У районі на Волині виявили нові випадки коронавірусу

У районі на Волині виявили нові випадки коронавірусу
У Рожищенському районі станом на 11:00 7 травня виявили два нових випадки коронавірусу.

Про це інформує КНП "Рожищенська ЦРЛ".

Нагадаємо, станом на 10:00 повідомляли про 34 нові випадки інфекції: Ківерцівський район – (20), Ковельський район (7), м.Луцьк (2), Маневицький район (2), Локачинський район (1), Луцький район (1), Іваничівський район (1).

Два нових випадки виявили у жителів с. Бортяхівка Рожищенського району. Пацієнти перебували на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП "Рожищенська ЦРЛ".

Після підтвердження позитивних результатів ПЛР-тестування на COVID-19, хворих перевели до Волинської обласної інфекційної лікарні для подальшого лікування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не повірю ніколи у цю писанину. Те що так мало виявляють випадків щодо коронавірусу в нашій області обумовлюється тим, що медики самі не бажають висвітлювати повну картину щодо інфікованих хворих в регіонах держави. Більше того коли людина відчуває себе погано та потребує допомоги, медики не їдуть на виклик, а обмежуються по телефону - наданням хворому консультації. Будьте вдома, не виходьте на вулицю, лікуйтесь як при ОРВІ та ГРИПІ. Якщо буде гірше дзвоніть, тоді ми приїдемо. Коли хвора людина знову дзвонить в медзаклад по допомогу, то знову і знову по телефону отримує ту ж саму консультацію. От така у нас ситуація з перевіркою людей на коронавірус. Якби медики фіксували та перевіряли на коронавірус всіх що звертаються пацієнтів, то у нас в Україні та зокрема на Волині цифри були б зовсім інші, виявляли б не по 2 чи 3 випадки, як оце зараз пишуть, а по 5-10 випадків за добу у кожному регіоні.
Відповісти
Останні новини
У районі на Волині виявили нові випадки коронавірусу
07 травень, 2020, 12:40