Компанія «ІЕК Україна» познайомила волинян зі своєю продукцією. ФОТО*

Компанія «ІЕК Україна» познайомила волинян зі своєю продукцією. ФОТО*
У Луцьку вперше відбувся технічний семінар, на якому йшлося про обладнання групи компаній IEK для енергопостачання житлових, громадських та адміністративних будівель.

На захід, організований 20 червня спеціалістами IEK разом з представниками стратегічного партнера IEK в регіоні – компанією «Торговий Дім ВЕТК» - зібралися представники проектних організацій, комунальники, які монтують електромережі, головні енергетики великих підприємств.

«Одне з головних стратегічних завдань для бізнес-спільноти «IEK-партнери» – підвищення культури проектування, монтажу та експлуатації електромереж низької напруги. З цією метою ми постійно проводимо семінари та презентації по продукції торгової марки IEK», – розповів керівник відділу продажу «ІЕК Україна» Сергій Маленький.

Подібні заходи, каже Сергій, дозволяють поділитися досвідом застосування обладнання у різних сегментах електротехнічного ринку: у будівництві об’єктів ЖКГ, соціально-адміністративних будівель, у аграрному секторі, у промисловості та побуті. Крім того, це нагода розповісти усім зацікавленим фахівцям про новинки в асортименті і поділитися планами на майбутнє.

«На сьогоднішньому семінарі особлива увага була звернена на такі товарні групи як силове обладнання та системи для прокладки кабелю: металеві прокатні лотки, дротяні лотки, а також пластикові кабель-канали, труби і металорукав. Велику зацікавленість у слухачів викликав напрямок з найбільшою динамікою розвитку – арматура для самонесучого ізольованого проводу. І звичайно ж, в рамках семінару відбувся анонс новинок у асортименті IEK: стабілізатори напруги СНИ, СНР, модульні автоматичні вимикачі ВА47-60 з максимальною відключаючою здатністю 6 кА, рубильники ВРИ, металеві шафи серії «Universal», світильники на світлодіодах тощо», – розповів Сергій.

Кожен учасник семінару отримав можливість не тільки здобути корисну інформацію про продукцію ТМ IEK, але також озвучити свої запитання і поспілкуватися з колегами в професійній сфері електротехнічної галузі.

«В цілому захід став першим кроком до встановлення доброї традиції регулярних зустрічей на основі ділового обміну досвідом між спеціалістами у галузі енергетики Волинської області», – зауважив представник IEK.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.