Нардеп-свободівець запросив на Волинь міністра, який відповідає за дороги

Нардеп-свободівець запросив на Волинь міністра, який відповідає за дороги
Народний депутат України Анатолій Вітів (ВО «Свобода») запросив Міністра інфраструктури України Володимира Козака на Волинь.

Також він запитав посадовця, хто відповідатиме за наслідки впливу незадовільного стану доріг на кількість ДТП та їх жертв, - повідомили у прес-службі партії.

Так, депутат-свободівець, звертаючись до міністра, зазначив: «За п'ять місяців 2013 року в Україні через погану якість доріг сталося 598 ДТП, в яких загинуло 28 осіб, а 129 людей були травмовані. Дайте відповідь, хто буде відповідати за втрачені людські життя, хто буде відшкодовувати збитки їх родинам, хто відшкодує матеріальні збитки на лікування та матеріальні втрати?»

Крім того, Анатолій Вітів наголосив «на вакханалії, яка відбувається на залізничному транспорті, зокрема, у західних регіонах».

«У західних регіонах було відмінено значну кількість залізничних маршрутів, зокрема, «Ковель-Чернівці», «Трускавець-Харків», «Львів-Адлер», «Шепетівка-Івано-Франківськ», «Івано-Франківськ-Одеса», «Київ-Чоп». Значно утруднено пересування і транспортний зв'язок, між Луцьком та іншими містами, такими як Львів, Тернопіль. Скажіть, будь ласка також, як українцям дістатися з пункту А в пункт Б, не маючи вертольотів, як у Януковича? Для того, щоб переконатися у серйозності ситуації, запрошую Вас до Луцька, але раджу спершу прилетіти літаком до Львова, а потім, звідти приїхати до Луцька на автомобілі, щоб повною мірою насолодитися «покращеними» дорогами!» - наголосив свободівець.

На жаль, конкретної відповіді, вважають в партії Олега Тягнибока, на поставлені питання не було.

Володимир Козак, стверджують у "Свободі", продемонстрував повну відсутність бажання бачити та вирішувати озвучені проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Базікало той Вітів . Аби ото ляскати язиком. А ти піди до того міністра і грошей вибей на область!
Відповісти
Вибети тобі щось треба. Навчися полішуку нормально писати. А то вибрали за гречку трійку дебіло-олігархів. То нехай і йдуть вибевають і тебе вибевалу в поміч візьмуть.
Відповісти
Судити, а не запрошувати в гості.
Відповісти
ЩОб вибити грошей треба лизати одне місце, бити поклони чи пообіцяти щось натомість.
В нормальних умовах гроші для ремонту доріг надходять до спеціального фонду місцевого бюджету вигляді певного податку чи збору (їх частини) і приймаються рішення, а не простягуються руки до центру.
Відповісти