Серед ночі позашляховик врізався в будинок з людьми у Ковелі: у поліції прокоментували інцидент

Серед ночі позашляховик врізався в будинок з людьми у Ковелі: у поліції прокоментували інцидент
На вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі серед ночі автомобіль Volkswagen Тouran на швидкості врізався у будинок. Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України та з’ясовують усі обставини події.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волині.

Інформують, що за кермом транспортного засобу перебував 20-річний житель Ковельського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням протаранив паркан та врізався у стіну житлового будинку.

Внаслідок автопригоди водій та дві пасажирки автомобіля отримали тілесні ушкодження, одну із них госпіталізували. Мешканці будинку у результаті ДТП не постраждали.

Нагадаємо, про подію повідомила у фейсбуці користувачка Юлія Міркос.За її словами, автомобіль в'їхав у її будинок, коли там спали люди.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де взяв таку дорогу автомашину у 20 років. Volkswagen Тouran на ринку продажу автомобілів коштує не меньше 20 тисяч доларів США. Я такому водієві підводу з навозом не довірив би керувати, а не таким потужним автомобілем. Брєд сивої кобили.
Відповісти
Та перед клухами хотів понтанутись, вот і приїхав. Де, де? Батьки пачульки цигарок певно на Польщу в трусах носять.
Відповісти
Ви впевнені, що це Touran???
Це не машина за 20 тисяч і не позахляховик!
Можливо, це Tiguan або Touareg???
Явно помилка журналіста.
Відповісти
Чому ж не бачив, бачив! І бачив як з самого ранку на границі їдуть жінки літнього віку з найближчих до границі місць. І мені було соромно за таких громадян, які готові собі в ліфчики і труси сигарети пхати, а потім біля прикордонника чуть в обмоток не падати. Я все розумію, людям кожному п своєму тяжко, але приклад якийсь дітям треба подавати! Реально, було жалюгідно на це дивитись! Але з такими поліщуками як ти країну не побудуєш)
Відповісти
Зайдіть в Фб, знайдіть пост постраждалої. Побачите номери. В інтернеті забийте держ номер і побачите який там позашляховик. Фу, що за новини такі правдиві? Там корито 2004 року.
Відповісти