У місті на Волині мер і депутати конфліктують через ремонт доріг. ДОКУМЕНТ

У місті на Волині мер і депутати конфліктують через ремонт доріг. ДОКУМЕНТ
Мер Нововолинська Віктор Сапожніков вважає, що факти, вказані в зверненні депутатів міськради щодо ремонту доріг, «не зовсім точними і загалом тенденційними».

Депутати з групи «Спільна думка» звернулася до міського голови з вимогою припинити «неякісний ремонт» та перевірити факти халантного і неефективного, на їхню думку, ремонту шляхів, - пише ПроНовік.

Натомість мер висловив обурення на «безпідставні звинувачення» від імені колективу, «який займається ямковим ремонтом доріг працює вже разом декілька років і роботу свою виконує професійно кожного року», маючи на увазі підприємство «Сантехмонтаж», яке займається ямковим ремонтом доріг.

Варто зауважити, що «Сантехмонтаж» вперше виконує ремонтні роботи дорожнього покриття у Нововолинську. Минулого року цим займалися представники Луцької дорожньої пересувної механізованої колони та «Нововолинськтеплокомуненерго».

Міський голова також запропонував обранцям висловити свої «претензії напряму» депутату Василю Бутинцю, який теж входить у групу «Спільна думка», а також є начальником Виробничого управління комунального господарства у Нововолинську. Адже саме це підприємство призначене замовником по виконанню ремонтних робіт комунальної власності.

Василь Бутинець такій переадресації обурився. Він вважає, що вже стало тенденцією з боку місцевої влади пов’язувати професійну діяльність учасників «Спільної думки» із депутатською.

«Як комунальне підприємство ми можемо здійснювати контроль виключно в межах того фінансування і можливостей, котрі нам надає міська влада. Не секрет, що те фінансування не тільки недостатнє, але ще і надходить зі значними затримками. Наприклад, вже 2 роки ми просимо надати справне службове авто, щоб можна було здійснювати об’їзд тих 70-и кілометрів доріг, які є у нас в Нововолинську. Ви думаєте надали? Ні.

Міський голова написав, що я «несу персональну відповідальність за обсяги робіт по асфальтуванню та їх якість». Цікаво за що несе персональну відповідальність він сам?! Я скажу так: якщо обсяги робіт ще можна контролювати, то як впливати на якість? Я неодноразово робив зауваження підрядчику. Бачте, а результат дала лише огласка цього питання у ЗМІ. За це дякуємо небайдужим мешканцям Нововолинська», - заявив Бутинець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А віз і нині там.
Відповісти
Відписав, б**ть! Сапожніков у своєму стилі. Таких треба вішати за яйця!
Відповісти
Дороги – це лакмус економіки, а ця дорога – не просто 2 км асфальту, зауважив Борис Петрович. – Це символ того, що ми з вами можемо, коли хочемо, коли є сила і воля. Це наша місцева, але гонорова перемога. Можна було й не робити цього шляху, адже це не головна дорога в Україні… Але ми прийняли рішення і відремонтували її. «Україна – для людей» – лозунг нашого Президента. А ця ділянка дороги – шматочок України для людей. Спасибі, що ви робите себе і цим самим робите нашу державу. (Волинська Газета 16.06.2011);
Бутинець - зрозуміло, не господарник а ресторатор. Якби у нього в закладі подавали неякісну їжу, він би на тих хто вирощує все перевів. Тай на посаду пішов, щоб депутатом було простіше стати. Нічого нового - захист свого бізнесу. Зате до його закладів - дороги хороші. До Максименка йому ніколи не дорости...
Хотів в би Бутинець - пішки обійшов би, якби відносився як до власного.
Можливо стануть у нагоді приказки - з грошима і дурень зможе;
дурень шукає відмовки - розумний можливості;
А навіщо місту такий керівник комунального господарства?

Відповісти
Миколо, мамця кличе їсти - годі флудити на сайтах.
Бутинець - не господарник? Ти шо сі з дуба впав? Та Максименко через хворобу (мав рак) так занедбав ВУКГ, що з тим "господарюванням" ще досі розібратися не можуть. Віктор Сапожніков тримав Максименка тільки з тієї причини, що родичі. Та і реально не Максименко з Колбасюком там заправляли. Мер їм принципово грошей не давав, а ті куми-свати і не просили для ВУКГ нічого. Так підприємство просто загнило: техніка розламалася, заіржавіла... Мусорозбірники розвалилися по місту. Згадайте як два роки назад у дворах стояли ці гаргари. Тепер їх зносять і роблять нормальні. Згадайте як люди були без зарплати. Згадайте усі ті конфлікти з двірниками, коли їм не платили місяцями і так мізерні зарплат. То до цієї висоти має доростати Бутинець?
Відповісти
допоможіть Нововолинську!
Знайдіть вплив на мера міста.
А так гроші розійдуться і дорог не буде....
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині мер і депутати конфліктують через ремонт доріг. ДОКУМЕНТ
21 червень, 2013, 15:12