На Волині жінку засудили за несплату аліментів

На Волині жінку засудили за несплату аліментів
До одного року обмеження волі засудили волинянку за несплату аліментів дитині.

До відповідальності уродженку Ханкайського району Приморського краю Росії притягнув Ковельський міськрайонний суд, ‒ пише Волинська газета http://volga.lutsk.ua/.

Вперше на лаві підсудних жінка опинилася ще 10 років тому. За ґрати вона потрапила через скоєння навмисного вбивства.

Однак, тоді замість передбачених від 7 до 15-ти років тюрми жінці дали тільки 4 роки. Тим паче, що без матері лишалися малолітні діти. Проте після звільнення жінка злісно ухилялася від виконання батьківських обовʼязків.

Через те, що не брала участі у вихованні дітей, її позбавили батьківських прав. А у вересні 2009 року за те, що не платила аліментів своїй неповнолітній доньці ‒ дівчинка виховується в інтернаті й перебуває на повному державному утриманні ‒ жінку притягнули до кримінальної відповідальності. Тоді їй призначили громадські роботи. Проте на жінку це теж не подіяло. Як і неодноразові листи-попередження та розмови із державним виконавцем Ковельського міськрайоного управління юстиції, який нагадував: коли ситуація не зміниться, жінка знову опиниться на лаві підсудних.

Оскільки роботу горе-матір так і не знайшла, Ковельський міськрайонний суд уже втретє притягнув жінку до відповідальності. Аби таки змусити порушницю сплатити аліменти хоча би своїй доньці (загальна сума заборгованого перевищила 11 тис. грн), жінку засудили до одного року обмеження волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.