Пустовіт розповів, коли ринки Луцька можуть відкрити повністю

Пустовіт розповів, коли ринки Луцька можуть відкрити повністю
Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зустрівся з підприємцями промислових ринків, які прийшли на мітинг під стіни міської ради.

Про це йдеться на сайті мерії.

Нагадаємо, працівники ринків обласного центру, які торгують непродовольчими товарами, зібралися на мирну акцію у вівторок, 12 травня. Вони вимагали повноцінного відкриття ринків у Луцьку та дозволити торгівлю на тих самих засадах, що й підприємцям у ТРЦ міста. Окрім того, підприємці просили зменшити ставки єдиного податку.

“Міська рада не приймає рішення відкривати промислові ринки, чи не відкривати. Міська рада виконує рішення, або відкривати, або не відкривати, - сказав Григорій Пустовіт. - Щоб відкрити промислові ринки, треба постанову Кабінету Міністрів України. Сьогодні агропромислові ринки, які пройшли перевірку Держпродспоживслужби, усі працюють, відповідно до тих умов, які вимагає Кабмін. Якщо уряд не прийняв рішення відкрити промислові ринки, то ми не маємо права цього робити”.

За словами посадовця, питання закриття ринків приймали не на рівні Луцька. Відтак, питання відкриття промислової групи ринків ухвалюватимуть теж не на рівні Луцька.

"Ми працюємо в правовому полі. Звучала думка на вищому рівні про відкриття усіх ринків, і ми налаштувалися, що з 11 травня їх усіх відкриють. Проте Кабмін не пішов на цей крок, і рішення про відкриття промислової групи не відбулося. Як тільки буде постанова уряду, ми на другий день скличемо позачергове засідання сесії міської ради та приймемо відповідне рішення. За нами затримки не буде”, - наголосив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно!
Відповісти
Можна подумати ці "підприємці" розуміють що таке постанова КМУ... Вони знають тільки смердячі спортівки з Хмельницького ринку втридорога препродувати
Відповісти
Читаючи Ваш коментар виникає враження, що Ви більш неосвідчена і недалека людина, ніж ті, про кого Ви хотіли написати!
Ну як можна такими словами писати про людей, з якими Ви не знайомі! Це показує , що виховали Вас, вибачте, на трієчку!
Відповісти